Bunu sen söyleyince ciddiye alamıyorumöff ortalık sapık kaynıyor valla![]()
Bunu sen söyleyince ciddiye alamıyorumöff ortalık sapık kaynıyor valla![]()
hayır yani ben kıza sarkıntılık edeceğim vakit bile usturuplu yaklaşıyorum kızı ürkütmedenBunu sen söyleyince ciddiye alamıyorum![]()
Ben de küçültme eki kullanmışım meme değil de Memiş diyerek ne kadar masumane olduğumu göstermişimhayır yani ben kıza sarkıntılık edeceğim vakit bile usturuplu yaklaşıyorum kızı ürkütmedensen bodoslama dalmışsın sapıklığın bile bir yolu yordamı var cahil şey
![]()
Ebru Yaşar'ın "Yeminim Var" şarkısındaki kadar var mı?Memişleri çok tatlı![]()
O çok büyüktü bu daha ufak ve daha çekici.Ebru Yaşar'ın "Yeminim Var" şarkısındaki kadar var mı?![]()
Dizi analizcisi olduğun kadar, kadınları da analiz ediyorsun hani.O çok büyüktü bu daha ufak ve daha çekici.![]()
Azerbaycan'da yapıyor, evet onların uzunmuş 2 yıla yakındı galiba
@Çiğdem- sen bana mı sapık diyordun)
Güzele bakmak sevaptır ama sapık da değilim.Bütün forum çıplak oğlan fotoğraflarıyla dolup taştıktan sonra insan patlıyor en sonunda artık @Bully e hak veriyorum ben![]()
Başka bir emriniz var mı hanımefendi
O iş cok kolay bir tarafa çiğdem in resmini al diğer tarafa herhangi bir canlının ; zaten diğer tarafı översin direkt cinsiyeti farketmezBaşka bir emriniz var mı hanımefendi![]()
Başka bir emriniz var mı hanımefendi![]()
@xemrexxx için geçerli değil sözümO iş cok kolay bir tarafa çiğdem in resmini al diğer tarafa herhangi bir canlının ; zaten diğer tarafı översin direkt cinsiyeti farketmez![]()
ne bilim bir an forum seyrekleşsinde rahat nefes alayım diye bir hisse kapıldımAzerbaycan'da yapıyor, evet onların uzunmuş 2 yıla yakındı galibaYalnız niye kurtulduk diyorsun @S.G.A.T. da yok şimdi kim açacak bu konuları bize
![]()
Yuh kanka o klip neEbru Yaşar'ın "Yeminim Var" şarkısındaki kadar var mı?![]()
Ben o klibi hatırlamıyorum bile. Ebru Yaşar'ın hastası bir @denizz19 var burada, o hatırlattı foruma.Yuh kanka o klip neŞimdi Hadise-Sıfır Tolerans'a laf ediyorlar geriye gidiyoz vallaha
![]()
Daha güzel şeylerle açtım kapılarıErgenliğinin kapıları ardına kilitlemiş.![]()
Sevgili yap sen, boşver Ebru Yaşar'ı.Daha güzel şeylerle açtım kapıları![]()