Çukur 35. Bölüm Özeti ve Fotoğrafları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
10 dakikamı ayırıp "Çukur - analiz" videosu izlemek bana çok mantıklı gelmiyor, kütük bey ve ben üşengeç adamlarız. :A @MasacRE-
Westworld, GoT gibi dizileri her ayrıntısına kadar okuyup çekilen videoları izliyorum ama Çukur buna değecek bir dizi değil :A

Amatör yapmasalar neyse de, amatör. Bir de iki saatlik dizinin analizini yapıyorlar. :A
Çukur inanılmaz ayrıntıların olduğu bir dizi değil gerek duymuyorum o yüzden, hem heyecanını da öldürüyor zaten biraz kafa patlatmayla çözülüyor bir çok şey. E onları da bilerek izlersek bir anlamı kalmıyor en iyisi akışına bırakmak :A

Aaa sporcu adamsın böyle sürekli yorulmak olmaz :A Hep bu viskiler yüzünden tıkanıyorsun :A :A :A
Alkolü bıraktım birkaç gün önce, sondu. :A Zaten içti mi birkaç kadeh içiyorum öyle ama okul başlayacağı için onu da yapmam artık :D

Bugün dayım içki komasına girmiş, evin her yerine kusmuş, suyunu da çıkarmamak lazım, ölebilirdi de yani Allah korusun.

Westworld, GoT gibi dizileri her ayrıntısına kadar okuyup çekilen videoları izliyorum ama Çukur buna değecek bir dizi değil :A

Çok doğru bir yorum sayın kütük beyciğim. :A Westworld, GoT gibi dizilerde sürüyle detay var, Çukur'da toplasan 3-5 tane detay var. Onu da analiz etmeye gerek yok. :A

Çukur inanılmaz ayrıntıların olduğu bir dizi değil gerek duymuyorum o yüzden, hem heyecanını da öldürüyor zaten biraz kafa patlatmayla çözülüyor bir çok şey. E onları da bilerek izlersek bir anlamı kalmıyor en iyisi akışına bırakmak :A
Zaten dizinin yarısı müzikle ve yürümekle geçiyor. Gizem yapmaya çalışıyorlar, o da birkaç sahnede oluyor. Onları da deşmeye gerek yok. Senaristin kafasını bilmiyoruz. Bir anda değiştirebiliyor akışı. :)

Alkolü bıraktım birkaç gün önce, sondu. :A Zaten içti mi birkaç kadeh içiyorum öyle ama okul başlayacağı için onu da yapmam artık :D

Bugün dayım içki komasına girmiş, evin her yerine kusmuş, suyunu da çıkarmamak lazım, ölebilirdi de yani Allah korusun.
Aaaa iyi yaptın cnm inş tamamen kurtulursun bir gün :bhr: Ailesine yazık başka bir şey değil :( :( :(

Aaaa iyi yaptın cnm inş tamamen kurtulursun bir gün :bhr: Ailesine yazık başka bir şey değil :( :( :(
İnşallah canım bakalım. :A Belki o kararı da veririm. :D

4 tane de çocuğu var, daha önce de komalara girip çıktı. Yengem artık ilgilenmiyormuş, bırakmış, anneannem ilgilenmiş. Rahmetli dedemi biliyorsun, o da içki ve sigaradan hastalanıp öldü zaten. Konuşamadan, bakıma muhtaç bir şekilde..

İnşallah canım bakalım. :A Belki o kararı da veririm. :D

4 tane de çocuğu var, daha önce de komalara girip çıktı. Yengem artık ilgilenmiyormuş, bırakmış, anneannem ilgilenmiş. Rahmetli dedemi biliyorsun, o da içki ve sigaradan hastalanıp öldü zaten. Konuşamadan, bakıma muhtaç bir şekilde..
Aaa işte sana örnek olsun cnm kimse kusura bakmasın sigara ve içki içmek kadar kerizlik bir durum yok :A İnsan kendini zehirlemek için kendine zarar vermek için para harcarmı hemde hergün bence kerizliğin tanımı budur :A :A :A
Efemera_20160113134725_24949_1.jpg

İçerde dizisinde zaten Çağatay zibidisinden 10 gömlek üstün oldunu gösterdi :A İçerdenin Vartolusuydu millet Mert için izliyordu Vartolu ile karakterleride uyuşuyor zaten :A Çukur da ise 10 gömlek oldu 20 şuan bencede genç jenerasyondan şuan rakibi yok :A :A :A

Bak bak nasıl övmüş yine fırsatını bulunca. :A @MasacRE- @xemrexxx @Bully

İçerde dizisinde zaten Çağatay zibidisinden 10 gömlek üstün oldunu gösterdi :A İçerdenin Vartolusuydu millet Mert için izliyordu Vartolu ile karakterleride uyuşuyor zaten :A Çukur da ise 10 gömlek oldu 20 şuan bencede genç jenerasyondan şuan rakibi yok :A :A :A

Bak bak nasıl övmüş yine fırsatını bulunca. :A @MasacRE- @xemrexxx @Bully
Millet dediği de kendisi gibi çıplak oğlan görmek isteyen kızlar :A Çağatay edepli takılıyordu dizide, Aras da neredeyse her bölüm çıkarıyordu üstünü Çiğdem de ona coşuyordu işte :A

Millet dediği de kendisi gibi çıplak oğlan görmek isteyen kızlar :A Çağatay edepli takılıyordu dizide, Aras da neredeyse her bölüm çıkarıyordu üstünü Çiğdem de ona coşuyordu işte :A
stil--erkek-aras-bulut-iynemli-kimdir.jpg

"Denizden Aras çıksa yer." modunda mı diyorsun kızların? :A