Çukur 35. Bölüm Özeti ve Fotoğrafları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Afet Güçverir @sokak sanati @Bully @Arslan Bey @MasacRE- @MEnes @Sherlock @ömer karataş @xemrexxx @kerem @serhatt @Felon @mesmeso61 @turkuazz @cookies

Analizi izleyin en akıcı analizler burada , ayrıca yaşayanlar hakkında yine ortaya çıkan yeni isimler var birine çok şaşırıcaksınız :A :A :A
Burada anlatılanlar bu kez mantıklı geldi ama tabii tamamı tutmayabilir. :D

Hatta hatırla @Sherlock. Seninle Burak Sergen meselesini de konuşmuştuk. :D

10 dakikamı ayırıp izlemeye üşendim, muhtemelen zaten tahmin ettiğimiz şeyleri söylüyordur. Çok ekstra bir şey olduğunu sanmıyorum. :A

Burak Sergen'in o ara tiyatro yüzünden takvimi yoğundu diye hatırlıyorum, o yüzden diziden çıkmıştı sanırım. Zaten öldüğü de net bir şekilde gösterilmedi, geri gelme ihtimali tabii ki var. Zaten dediğin gibi konuşmuştuk seninle. :A

10 dakikamı ayırıp izlemeye üşendim, muhtemelen zaten tahmin ettiğimiz şeyleri söylüyordur. Çok ekstra bir şey olduğunu sanmıyorum. :A

Burak Sergen'in o ara tiyatro yüzünden takvimi yoğundu diye hatırlıyorum, o yüzden diziden çıkmıştı sanırım. Zaten öldüğü de net bir şekilde gösterilmedi, geri gelme ihtimali tabii ki var. Zaten dediğin gibi konuşmuştuk seninle. :A
Hızlı hızlı geçerek baktım zaten. Burak Sergen, birisinin "çukur'daysan beğen." yazısını beğenmiş. Oradan çıkmış. :D

Aynı zamanda Cumali, Aliço'nun yanına gidiyormuş. Bir de Ercan Kesal'a "dizide misin?" diye soruyorlar yolda, o da kafasını sallıyor. O tarz analizler işte. :D

Yalnız iyi izlenme alıyor hani. Trendlere bile giriyor. Olayı çözmüş eleman. :)

10 dakikamı ayırıp "Çukur - analiz" videosu izlemek bana çok mantıklı gelmiyor, kütük bey ve ben üşengeç adamlarız. :A @MasacRE-

Emmide ölmemiş yapım şirketi açıklamış :A

Bırak 10 dakıkayı saatlerdir bir sürü kişi canlı yayın yapıyor millet kafayı yemiş diziyle :F :F :F

Emmide ölmemiş yapım şirketi açıklamış :A

Bırak 10 dakıkayı saatlerdir bir sürü kişi canlı yayın yapıyor millet kafayı yemiş diziyle :F :F :F
kız 2038 yılına gittik uçan arabaları gördük sen hala yamaçın memesinin derdindesin azıcık gekiştir kendini @serhatt bile geçti bunları :A

Analizleri sıkıcı değilki diziden sahnelerle götürüyor Çukur resmi tanıtımlarından farkı yok @Sherlock gizli gizli izlemeyi düşünüyordur :A :A :A
Sıkıcı değildir de, bu kadar da diziyle içli dışlı olmamak lazım. Fazla içli dışlı olmak, sıkmayı da beraberinde getirir. İşte bu yüzden bu kadar detayla hiç uğraşmıyorum. :A

Hepsi süprizli olsun, tahmine ya da analize gerek yok. :A

Sıkıcı değildir de, bu kadar da diziyle içli dışlı olmamak lazım. Fazla içli dışlı olmak, sıkmayı da beraberinde getirir. İşte bu yüzden bu kadar detayla hiç uğraşmıyorum. :A

Hepsi süprizli olsun, tahmine ya da analize gerek yok. :A
Aaa haklısın şu ölenleri dizide fikrim yokken görsem daha heyecanlı olur tabi ama biz türkler tuhaf milletiz :A

Yabancı dizilerde sık oluyor bölümü izlemeden önce yorum okuyorlar :F @xemrexxx @Afet Güçverir

Sonrada spoi verenlerle kavga ediyorlar senin yorumlarda işin ne izlemeden :A :A :A