Biliyorsun ben hep güzel puanlar vermiştim ama bu haftaki şarkın sönük geldi bana. Eğer yanlış hatırlamıyorsam yorumlardan gördüğüm kadarıyla bunu listene sonradan eklemiştin keşke dokunmasaymışsın.Şaka mı bu puan hiç beklemediğim yerden yedik golü. @Aserat
En hit olmuş şarkılarından biri aslında. Yeni nesil bilmiyordur diye tereddütte kalmıştım. Bakalım gecenin sonu iyi olur inşallah.Biliyorsun ben hep güzel puanlar vermiştim ama bu haftaki şarkın sönük geldi bana. Eğer yanlış hatırlamıyorsam yorumlardan gördüğüm kadarıyla bunu listene sonradan eklemiştin keşke dokunmasaymışsın.
@denizz19 oyları
Ahmet Kaya 1 (Geçen haftaki şarkı bu hafta olmalıydı)
Sertab Erener 2 (Kötü değildi ama diğer şarkılara göre)
Gülben Ergen 3 (Dinlerdim ama diğer şarkılar iyiydi)
Gökhan Türkmen 4
Sezen Aksu 5
Hande Yener 6
Yalın 7
Demet Akalın 8
Gülşen 9
Kenan Doğulu 10 (Sılayı duyduğum
an tam dedim Sıla daha güzel söylemiş. )
Sanırım oradan kaybettin beni. Umarım elenmezsin Kenan'la gönül bağım var ilk sezondan dolayı.En hit olmuş şarkılarından biri aslında. Yeni nesil bilmiyordur diye tereddütte kalmıştım. Bakalım gecenin sonu iyi olur inşallah.
Kalp kalbe karşıymış melunum. Biz bize yeteriz. (Yetemediler )Millet çıkar ilişkisinde be kimler kimlerle beraber @Bully
Süpersin teşekkürler.@denizz19 oyları
Gökhan Türkmen 4
Sezen Aksu 5
Hande Yener 6
Yalın 7
Demet Akalın 8
Gülşen 9
Yine final puanında başlamışsın, bu sefer en sona kadar düşersin inşallahİyi yüksek vermenden korkmuştum @denizz19
@denizz19@denizz19 oyları
Gökhan Türkmen 4
Sezen Aksu 5
Hande Yener 6
Yalın 7
Demet Akalın 8
Gülşen 9
Kaç verdin .ssSüpersin teşekkürler.
Keşke Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı'nı falan seçseydin bu hafta da karşılıklı tam puanlaşsaydık.
@xBUGRAx ın gizli hayranı geldi @Maskeli Fedai Kıskanmasın @BullyYine final puanında başlamışsın, bu sefer en sona kadar düşersin inşallah