Zaten peşimdeydi gitmeden
Zaten peşimdeydi gitmeden
bu akşamki bölümün hashtagi #AhBuSevdaluk muş @denizz19 u hassas noktasından vuruyor dizi böyleceYaa yerimm nasıl izlemek o öyle yaa
Saniye'nin şerrine gelesicebu akşamki bölümün hashtagi #AhBuSevdaluk muş @denizz19 u hassas noktasından vuruyor dizi böylece
neyse bu resimdede mutlu insanlara bakarken @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @serhatt @Yiğitt @Afet Güçverir @Aserat @xBUGRAx @sokakşeysi @MasacRE- @DarkLegenD @kerem tarif edilmiş @ozgur2113 @Sherlock @Bully @Billy Kane @ozmoturk @Maskeli Fedai @turkuazz @gözlemci @cookies
Ben Kızım izleyeceğimbu akşamki bölümün hashtagi #AhBuSevdaluk muş @denizz19 u hassas noktasından vuruyor dizi böylece
neyse bu resimdede mutlu insanlara bakarken @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @serhatt @Yiğitt @Afet Güçverir @Aserat @xBUGRAx @sokakşeysi @MasacRE- @DarkLegenD @kerem tarif edilmiş @ozgur2113 @Sherlock @Bully @Billy Kane @ozmoturk @Maskeli Fedai @turkuazz @gözlemci @cookies
bu akşamki bölümün hashtagi #AhBuSevdaluk muş @denizz19 u hassas noktasından vuruyor dizi böylece
Sizin diziler benim herifler gelene kadar keyif sürsün Eşkiya Salıya , Çarşambaya ErtuğrulumSaniye'nin şerrine gelesice
Senin o uğursuz dizilerinin suları ısındıSizin diziler benim herifler gelene kadar keyif sürsün Eşkiya Salıya , Çarşambaya Ertuğrulum
Seni de denize gömücez
Ekli dosyayı görüntüle 61659
Burak gelmez inşSenin o uğursuz dizilerinin suları ısındı
O kansizdan kan çıkmasını beklemiyordun dimiVedattan kan yerine mürekkep aktı.
Kiz resmen ölüm döşeğinde gelinin @serhatt A laf ederken senSizin diziler benim herifler gelene kadar keyif sürsün Eşkiya Salıya , Çarşambaya Ertuğrulum