Zaten peşimdeydi gitmeden
Zaten peşimdeydi gitmeden![]()
bu akşamki bölümün hashtagi #AhBuSevdaluk muş @denizz19 u hassas noktasından vuruyor dizi böyleceYaa yerimm nasıl izlemek o öyle yaa
Saniye'nin şerrine gelesicebu akşamki bölümün hashtagi #AhBuSevdaluk muş @denizz19 u hassas noktasından vuruyor dizi böylece![]()
![]()
neyse bu resimdede mutlu insanlara bakarken @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @serhatt @Yiğitt @Afet Güçverir @Aserat @xBUGRAx @sokakşeysi @MasacRE- @DarkLegenD @kerem tarif edilmiş@ozgur2113 @Sherlock @Bully @Billy Kane @ozmoturk @Maskeli Fedai @turkuazz @gözlemci @cookies
![]()
![]()
Ben Kızım izleyeceğimbu akşamki bölümün hashtagi #AhBuSevdaluk muş @denizz19 u hassas noktasından vuruyor dizi böylece![]()
![]()
neyse bu resimdede mutlu insanlara bakarken @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @serhatt @Yiğitt @Afet Güçverir @Aserat @xBUGRAx @sokakşeysi @MasacRE- @DarkLegenD @kerem tarif edilmiş@ozgur2113 @Sherlock @Bully @Billy Kane @ozmoturk @Maskeli Fedai @turkuazz @gözlemci @cookies
![]()
![]()
bu akşamki bölümün hashtagi #AhBuSevdaluk muş @denizz19 u hassas noktasından vuruyor dizi böylece![]()
![]()
![]()
![]()
Sizin diziler benim herifler gelene kadar keyif sürsün Eşkiya Salıya , Çarşambaya ErtuğrulumSaniye'nin şerrine gelesice![]()
Senin o uğursuz dizilerinin suları ısındıSizin diziler benim herifler gelene kadar keyif sürsün Eşkiya Salıya , Çarşambaya Ertuğrulum![]()
![]()
![]()
Burak gelmez inşSenin o uğursuz dizilerinin suları ısındı![]()
O kansizdan kan çıkmasını beklemiyordun dimiVedattan kan yerine mürekkep aktı.![]()
Kiz resmen ölüm döşeğinde gelinin @serhatt A laf ederken senSizin diziler benim herifler gelene kadar keyif sürsün Eşkiya Salıya , Çarşambaya Ertuğrulum![]()
![]()
![]()