eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 7.Hafta Sonuçları

İyi bari bu hafta kaliteli parçalar ilk sıralarda yer almış. Yavaş yavaş foruma kalite getiriyoruz. :A

Ne desem bilemiyorum, elendiğim için oylama sistemine suç atmayacağım ama her hafta bile bile düşük verenler var yani aptal değilim insan fark ediyor. Ben şunu seviyorum ben bunu seviyorum ama 1 puan.... Ben sevdim ama sıralayınca düşük kaldın vs...

Nazım Hikmet'in en önemli şiirlerinden biridir Karlı Kayın Ormanı rahmetli mezarında ters döndü şu gençliğe bak ya. Evet sevmek zorunda değilsiniz ama böylesine büyük bir esere de 1 puan veya 1'e yakın vermek HAKSIZLIK. Yazıklar olsun... Çiko için oy kullanacağım bundan sonra. Sanırım jüri başkanıydım elenince...

Emeklerine sağlık bir tanem. :) @Çiğdem-
@xemrexxx in rahatını bozalım biraz yeni başkanımızı duyurucam yarın :A

Kız Zülfü Yüksel kim :F

Abdülhey :F @Afet Güçverir de artık bu modda zaten Allah söyletmiş :A @Bully @xBUGRAx
387628.jpg

@kerem @ozgur2113 tebrik ederim, hak ettiniz. :D

@Yiğitt seni ayrıca tebrik ediyorum, şampiyon geçen hafta sinyallerini vermişti zaten, bu hafta sonunda ilk final puanını aldı :Z

@Maskeli Fedai puan az farkla kaçmış ama çok iyi gitmişsin yine, hafta epey zorluydu. :D

@Afet Güçverir geçmiş olsun Atacan'ım. :( Zülfü ustayla iyi geldin yine de buralara kadar.. Zaten amacın foruma tanıtmaktı, bunu da fazlasıyla başardın. :bhr:

@Çiğdem- emeklerine sağlık canım. :bhr:

Ay sonunda final puanı aldım, senin dilinden kurtuldum. :Z @Çiğdem-

Tebrikler @kerem @ozgur2113 ve BEN :bhr: :Z

Emeklerine sağlık canım senin de. :bhr: @Çiğdem-
tşşkler arkadaşlar destekleriniz için :bhr:

@Billy Kane @Arslan Bey e inat @xBUGRAx da @MasacRE- e inat devam ediyorlar :A

@Yiğitt Sonunda final puanı aldı @Maskeli Fedai biraz dursun ne zaman balkon dese sallanıyor :A @Bully

Alamancı @kerem şarkıdan korkuyordu çok erken harcadı büyük ihtimalle ne zaman elenirse bu haftayı hatırlayıp keşke diyecek :A

@ozgur2113 Şarkını dinleyince hatırladım en düşüğü vermemiştim hak ettin :A @ozmoturk @dreamy Gerilerde kalmış Gülşen hak etmemişti ama Sezen elenmedine şükretsin :A

@denizz19 İse haftaya finallik şarkılarıyla nasılsa artık gelir aynı terrane :A

@Yiğitt Sonunda final puanı aldı @Maskeli Fedai biraz dursun ne zaman balkon dese sallanıyor :A @Bully

Alamancı @kerem şarkıdan korkuyordu çok erken harcadı büyük ihtimalle ne zaman elenirse bu haftayı hatırlayıp keşke diyecek :A

@ozgur2113 Şarkını dinleyince hatırladım en düşüğü vermemiştim hak ettin :A @ozmoturk @dreamy Gerilerde kalmış Gülşen hak etmemişti ama Sezen elenmedine şükretsin :A

anb.gif

7. haftada kullandım. Daha ne kadar geç kullanabilirdim ki. :A

En çok korktuğum şarkıdan da 1. olmam baya şaşırttı doğrusu. :A

7. haftada kullandım. Daha ne kadar geç kullanabilirdim ki. :A

En çok korktuğum şarkıdan da 1. olmam baya şaşırttı doğrusu. :A
Açık konuşayım eurovision ve Vur Yüreğim dışında geri kalan hiç bir şarkı Yanarım kalitesinde değil bu kadar erken kullandın işte :A :A :A

Açık konuşayım eurovision ve Vur Yüreğim dışında geri kalan hiç bir şarkı Yanarım kalitesinde değil bu kadar erken kullandın işte :A :A :A
Bakma sen buna @kerem Soner'in 2009'da bestelediği 2 güzel şarkıyla gel ; Bu Böyle ve Açık Adres. Bu sincap müzikten ne anlar, anca fındık. Resimdeki gibi :A

youloveit_ru_lednikovyi_period_multfilmy_21.jpg

Sağlık olsun, benim listemde daha yüksek bir yerde olamazdı zaten. Harun hatrına bu şarkıyı koydum bu arada, yoksa listemde bile yoktu. :A

Sağlık olsun, benim listemde daha yüksek bir yerde olamazdı zaten. Harun hatrına bu şarkıyı koydum bu arada, yoksa listemde bile yoktu. :A
Bakma sen buna @kerem Soner'in 2009'da bestelediği 2 güzel şarkıyla gel ; Bu Böyle ve Açık Adres. Bu sincap müzikten ne anlar, anca fındık. Resimdeki gibi :A

youloveit_ru_lednikovyi_period_multfilmy_21.jpg
Ooo Koca Sezenle seçtiği şarkılar ortada senin zevkinle kuyuya inerse Alamancı boğulur ayoll :A :A :A

@xBUGRAx Kandıramazsını seçti gibi Yanarımı seçmekte büyük hataydı ama yeni yarışmacılar böyle böyle tecrübe edecekler :A

@Çiğdem- Senden bunları duymaya alışık değilim şaşırttın. :bhr: İnşallah ilerleyen haftalarda final puanlarını almaya devam edeceğiz. :bhr: