Bilmiyorum dersen takarım tabi, dinlememişsindir bile. Geçen hafta 1 vermenin acısı olmuş
Teşekkürler.@ozgur2113 oyları
11 puan: Sezen Aksu
10 puan: Sertab Erener
9 puan: Gülben Ergen
8 puan: Yalın
7 puan: Kenan Doğulu
6 puan: Gökhan Türkmen
5 puan: Zülfü Livaneli
4 puan: İrem Derici
3 puan: Hande Yener
2 puan: Demet Akalın
1 puan: Gülşen
Genel kanıyı doğru tahmin ettiğini sanmıyorum bu oylara bakarak.Genel kanıyı düşünerek bonuslara aldım sevdiğimden değil.
Dan Dan'a niye güvenmiyorsun 1-2 kişiye bakıp anlamıyorum. En harika hitlerinden biri, güncel de şarkı. Bangır Bangır'ı kullanmamak gibi bir şey.
Kendini " Dan Dan " diye öldür, nasıl olmazBir de bonuslara almıştın o şarkıyı. Dan Dan yok bu arada.
Yok gerçekten dinledim ama sen bana 1 verdiğin için karşılık vermem ben Yiğit bana 3 haftadır düşük veriyor ben hep yüksek veriyorumBilmiyorum dersen takarım tabi, dinlememişsindir bile. Geçen hafta 1 vermenin acısı olmuş
Ben sana 9 puan verdim, zincirleri kırdım. Umarım sen de kırarsın kısa sürede zincilerini. @xBUGRAx@xBUGRAx oyları
11 Minik Serçe...
10 Hande Yener
9 Gülşen
8 Demet Akalın
7 Sertab Erener
6 Gökhan Türkmen
5 İrem Derici
4 Kenan Doğulu (Eurovision performansı olsa daha iyiydi )
3 Ahmet Kaya
2 Zülfü Livaneli
1 Yalın
Sen Eurovision performansını hayal edip ona göre oy verseydin.@xBUGRAx oyları
11 Minik Serçe...
10 Hande Yener
9 Gülşen
8 Demet Akalın
7 Sertab Erener
6 Gökhan Türkmen
5 İrem Derici
3 Ahmet Kaya
2 Zülfü Livaneli
1 Yalın
Ortada buluşalım da barışalım artıkYok gerçekten dinledim ama sen bana 1 verdiğin için karşılık vermem ben Yiğit bana 3 haftadır düşük veriyor ben hep yüksek veriyorum
Boşuna olmamış attın bana.ss@ozgur2113 harikasın aşkım, bu hafta karşılıklı güzel puanlar verdik birbirimize. Benimki daha yüksek ama.
@xBUGRAx şaşırttın...@xBUGRAx oyları
11 Minik Serçe...
10 Hande Yener
9 Gülşen
8 Demet Akalın
7 Sertab Erener
6 Gökhan Türkmen
5 İrem Derici
3 Ahmet Kaya
2 Zülfü Livaneli
1 Yalın
Yoo tam da doğru tahmin etmişim işte muhteşem oylar alacağını düşünsem ana şarkılar kısmına eklerdim.Genel kanıyı doğru tahmin ettiğini sanmıyorum bu oylara bakarak.
İhanetten Geri Kalan ne zaman
Bu şarkısını pek sevmiyorum.ss@ozgur2113 hep yüksek verirdin, düşürmüşsün bu hafta.
Sanırım Gülşen’in sevmediğim nadir şarkılardan biri@ozgur2113 1 puan mı? Klip de mi ilgini çekmedi ya.
Koymayı düşünüyordum da son anda vazgeçtim, birkaç kişinin Dan Dan yorumundan sonra.Kendini " Dan Dan " diye öldür, nasıl olmaz