Benim Cuma günlerim boştu ilaç gibi geldi valla
Bende İstanbullu gelin olmasa bakardım o yüzden nete bırakıyorum devam edecem sevdim diziyi
Benim Cuma günlerim boştu ilaç gibi geldi valla
Aynen olaylı bir diziye benziyor ilerleyen haftalarda daha da iyi olacaktırBende İstanbullu gelin olmasa bakardım o yüzden nete bırakıyorum devam edecem sevdim diziyi
Aynen olaylı bir diziye benziyor ilerleyen haftalarda daha da iyi olacaktır
Olsun Gülperiden konu açılınca öyle olduYalnız biz günleri karıştırdık perşembe günü başladı dizi cumayı konuşuyok
Olsun Gülperiden konu açılınca öyle oldu
Bunu da mı Avluya bakıyor musun?he doğru paşam ya bu diziyide nete bırakıyorum bizim hikaye var maalesef ya
Bunu da mı Avluya bakıyor musun?
Hahahah sen var sen izlersin ama ya can sıkıntısına diziler birebir gelirhe valla benim diziler çoğalıyor yine avluda var ama geçen sezonun son 5 bölümü kaldı yetişmeye çalışacağım işte
Hahahah sen var sen izlersin ama ya can sıkıntısına diziler birebir gelir
Yılmaz'ımı yakacaklar.
Yılmaz'ımı yakacaklar.
Keşke açılsa, çok isterim ama izleyen/yorumlayan önemli. Birkaç hafta bakmamız lazım, izleyen çok mu, yorum çok yapılıyor mu diye. Sonrasında yönetim olarak karar verilir umarım.He fragmana göre öyle yaa
bu dizi içinde ayrı bir başlık açılsa olurmu Yiğit🙂
Sanırım takip edemeyeceğim daha ilk bölümü izlemedim
Keşke açılsa, çok isterim ama izleyen/yorumlayan önemli. Birkaç hafta bakmamız lazım, izleyen çok mu, yorum çok yapılıyor mu diye. Sonrasında yönetim olarak karar verilir umarım.
Sanırım takip edemeyeceğim daha ilk bölümü izlemedim
Daha Avlu varAllah seni ben izledin sanarak fragmana etiketledim seni izle ya lütfen
Daha Avlu var
Onu izlemem sarmadı pekDoğru oda vardı dimi unutmuşum onu ben Bir Umut Yeter de var ya