serhatt 20.000'ler Kulübünde

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kısa zamanda büyük yol katettin. Tebrikler nice güzel mesajlara. :D @serhatt

Hediyelerin:
Ufak-Tefek-Cinayetler-2018-2019.jpg

,mYZB_GhTmUyxyhNCy0qwPA.jpg
Çok teşekkür ederim Eraycım, hediyelerim şahane :bhr:

@serhatt 'cım her ne kadar bana dün anlandıramadığım bir tepki göstersen de 20.000 olmuşsun, maşallah. Şimdi ne demek istediğimi anlamışsındır umarım. :A

Neyse tebrik ediyorum, nice kulüplü mesajlara.. :bhr:

,Ygg4riBh3Eq8v-na5DwBSw.jpg

MV5BNjgwOGI2ZDgtNWNjYi00NGVkLWEyNzUtMTg4Yjk2MGQ5NmUyXkEyXkFqcGdeQXVyNTM5NjkxMzM@._V1_.jpg

@serhatt 'cım her ne kadar bana dün anlandıramadığım bir tepki göstersen de 20.000 olmuşsun, maşallah. Şimdi ne demek istediğimi anlamışsındır umarım. :A

Neyse tebrik ediyorum, nice kulüplü mesajlara.. :bhr:

,Ygg4riBh3Eq8v-na5DwBSw.jpg

MV5BNjgwOGI2ZDgtNWNjYi00NGVkLWEyNzUtMTg4Yjk2MGQ5NmUyXkEyXkFqcGdeQXVyNTM5NjkxMzM@._V1_.jpg

Canım olur öyle yükselmeler arada,takılma sen :D
Teşekkür ederim hediyelerimde nefiss eksik olma :bhr:

@serhatt nice mesajlar diliyorum seni forumda daha nice nice görmek dileğiyle, hoş sohbetini beğeniyorum hediyelerin aşağıda umarım sende onları beğenirsin 😉

Aaa nice mesajlara @serhatt özellikle son olayla telaşlandırmıştın şükür aramızdasın tekrar :bhr::bhr::bhr:

Emrah sana özel şarkı söylüyor 1:40-2:00 arasını dinle :Z:Z:Z

@serhatt tebrik ederim, daha nice mesajlara inşallah. :bhr: Gerçekten de harika bir çıkışa imza attın, gerek sohbet, gerek konu anlamında emeklerin büyük. Rütbe atlayacağın zamanları de göreceğiz gibi görünüyor. :D

İşte hediyelerin. :A

fft99_mf5747032.Jpeg

fft99_mf9519687.Jpeg

@serhatt tebrik ederim, daha nice mesajlara inşallah. :bhr: Gerçekten de harika bir çıkışa imza attın, gerek sohbet, gerek konu anlamında emeklerin büyük. Rütbe atlayacağın zamanları de göreceğiz gibi görünüyor. :D

İşte hediyelerin. :A

fft99_mf5747032.Jpeg

fft99_mf9519687.Jpeg

Oooo @Bully ciğim çok teşekkür ederim çok sağol :bhr:

Hediyelere de bayıldım,çok güzeller :)

Vaaaoovvv bunlar ne böyle,başımı döndürdün :A Hepsi birbirinden muazzam hediyeler çok çok mersi :bhr:

Fox sağolsun yeni bir parlak kazandırdı,o hepimizin gözdesi artık :A :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,746
Üyeler
8,481
Son Üye
user2162