Çok teşekkür ederim Eraycım, hediyelerim şahane
Çok teşekkür ederim Eraycım, hediyelerim şahane
Azıcık problemler var ondanSağol canım zorla kutlattık ama olsun
Canım olur öyle yükselmeler arada,takılma sen@serhatt 'cım her ne kadar bana dün anlandıramadığım bir tepki göstersen de 20.000 olmuşsun, maşallah. Şimdi ne demek istediğimi anlamışsındır umarım.
Neyse tebrik ediyorum, nice kulüplü mesajlara..
Sevindim. Ne demek, her zaman.Canım olur öyle yükselmeler arada,takılma sen
Teşekkür ederim hediyelerimde nefiss eksik olma
Enisçim sen hediye verirsin de beğenmezmiyim hiç@serhatt nice mesajlar diliyorum seni forumda daha nice nice görmek dileğiyle, hoş sohbetini beğeniyorum hediyelerin aşağıda umarım sende onları beğenirsin 😉
İlk fotonda saçını turuncuya boyasalar yeni havuc @xBUGRAx @serhatt @xemrexxx@serhatt tebrikler aşkım
Hediyen tabi ki benim @Çiğdem- @xemrexxx @mrt-06 @vadikızı @Yiğitt ve konuyu bana sormadan açan Serhatime yürüyen @Dosi Ekli dosyayı görüntüle 61558Ekli dosyayı görüntüle 61560Ekli dosyayı görüntüle 61561
Canım benim çok sağol,iyi ki sizlerleyimAaa nice mesajlara @serhatt özellikle son olayla telaşlandırmıştın şükür aramızdasın tekrar
Emrah sana özel şarkı söylüyor 1:40-2:00 arasını dinle
Sağol bebeğim
Oooo @Bully ciğim çok teşekkür ederim çok sağol@serhatt tebrik ederim, daha nice mesajlara inşallah. Gerçekten de harika bir çıkışa imza attın, gerek sohbet, gerek konu anlamında emeklerin büyük. Rütbe atlayacağın zamanları de göreceğiz gibi görünüyor.
İşte hediyelerin.
Vaaaoovvv bunlar ne böyle,başımı döndürdün Hepsi birbirinden muazzam hediyeler çok çok mersi