Bu kadını severim Aşkım Aşkım dizisinde tanımıştımJaponyalı Gelin'im.
Bu kadını severim Aşkım Aşkım dizisinde tanımıştımJaponyalı Gelin'im.
Bu kadını severim Aşkım Aşkım dizisinde tanımıştım
Memo eskiden güzel diziler yapardı Büyümüşte Küçülmüşte güzeldi'Le Şener' restoran.
Memo eskiden güzel diziler yapardı Büyümüşte Küçülmüşte güzeldi
Aaa evet bitirdiniz utanmadanHarem'de de vardı en son izlediğin FOX dizisi...
Kanal 1'de deli gibi izlerdik.Bu kadını severim Aşkım Aşkım dizisinde tanımıştım
Kanal 1'de deli gibi izlerdik.
Fragman bombosFragman bomba gibi. Hande Altaylı döktürmüş yine. Zirve bizim.
Wifi’den izlersin nolacak, gizli gizli.İlmek ilmek işlediğim havalı kişiliğimi Kadın izleyerek mahvedemem.
Sen öyle mi yapacan anam fena bu. @xBUGRAxWifi’den izlersin nolacak, gizli gizli.
Zamanla arttı evet ama öyle iyi reyting almıyordu yine de. Yalancı Romantik ve Bizşm Evin Halleri çok iyi izleniyırdu.Kanal 1 versiyonunun ilk bölümü yılbaşı özel olarak başlamıştı ilk 100'e zor girmişti şok olmuştum o zaman Kanal 1'ciydim.
Yok ben yerli dizi izlemiyorum bıraktım hepsini, ona gerek yok o yüzden. Survivor’ı takip edebilirim ama. Onu yapmışlığım var.Sen öyle mi yapacan anam fena bu. @xBUGRAx
İzleyemem herhalde orada popüler olurım hemen vakit olmaz.
Survivor herkes bakıyor batmaz ama Gelinim Mutfakta valla adımız çıkar. @xBUGRAxYok ben yerli dizi izlemiyorum bıraktım hepsini, ona gerek yok o yüzden. Survivor’ı takip edebilirim ama. Onu yapmışlığım var.
Düşünsene GM’yi TV’den açıp izlediğimi.
Survivor herkes bakıyor batmaz ama Gelinim Mutfakta valla adımız çıkar. @xBUGRAx
Bu aralar annem Bugün Düğünümüz Var’a bakıyor. Ben de biraz baktım fena değil. @xBUGRAx
Bitecek miymiş 😱Yükselmiş zaten.. Ama Serap başlıyor iyi yerine.
Bitecek miymiş 😱
@Aserat çabuk olmamışı harikaya çevirUTC kalitesiyle döver bunu