Bu kadını severim Aşkım Aşkım dizisinde tanımıştımJaponyalı Gelin'im.![]()
Bu kadını severim Aşkım Aşkım dizisinde tanımıştımJaponyalı Gelin'im.![]()
Bu kadını severim Aşkım Aşkım dizisinde tanımıştım![]()
![]()
![]()
Memo eskiden güzel diziler yapardı Büyümüşte Küçülmüşte güzeldi'Le Şener' restoran.![]()
Memo eskiden güzel diziler yapardı Büyümüşte Küçülmüşte güzeldi![]()
![]()
![]()
Aaa evet bitirdiniz utanmadanHarem'de de vardı en son izlediğin FOX dizisi...
Kanal 1'de deli gibi izlerdik.Bu kadını severim Aşkım Aşkım dizisinde tanımıştım![]()
![]()
![]()
Kanal 1'de deli gibi izlerdik.![]()
Fragman bombosFragman bomba gibi. Hande Altaylı döktürmüş yine. Zirve bizim.![]()
Wifi’den izlersin nolacak, gizli gizli.İlmek ilmek işlediğim havalı kişiliğimi Kadın izleyerek mahvedemem.![]()
Sen öyle mi yapacan anam fena bu.Wifi’den izlersin nolacak, gizli gizli.![]()
Zamanla arttı evet ama öyle iyi reyting almıyordu yine de. Yalancı Romantik ve Bizşm Evin Halleri çok iyi izleniyırdu.Kanal 1 versiyonunun ilk bölümü yılbaşı özel olarak başlamıştı ilk 100'e zor girmişti şok olmuştum o zaman Kanal 1'ciydim.![]()
Yok ben yerli dizi izlemiyorum bıraktım hepsini, ona gerek yok o yüzden.Sen öyle mi yapacan anam fena bu.@xBUGRAx
İzleyemem herhalde orada popüler olurım hemen vakit olmaz.![]()
Survivor herkes bakıyor batmaz ama Gelinim Mutfakta valla adımız çıkar.Yok ben yerli dizi izlemiyorum bıraktım hepsini, ona gerek yok o yüzden.Survivor’ı takip edebilirim ama. Onu yapmışlığım var.
Düşünsene GM’yi TV’den açıp izlediğimi.![]()
Survivor herkes bakıyor batmaz ama Gelinim Mutfakta valla adımız çıkar.@xBUGRAx
Bu aralar annem Bugün Düğünümüz Var’a bakıyor. Ben de biraz baktım fena değil.@xBUGRAx
Bitecek miymiş 😱Yükselmiş zaten.. Ama Serap başlıyor iyi yerine.![]()
Bitecek miymiş 😱
@Aserat çabuk olmamışı harikaya çevirUTC kalitesiyle döver bunu![]()