Kiz herkes UTC demiş sizin Hızır la avaneleri öldü mü @Çiğdem- @batuhankaralar
Biz dördüncü sezonumuzla sessiz ve derinden geliyoruz, hadsizlere hadlerini bildirmek için. @Çiğdem- @batuhankaralar
Bu sezon dizimiz küllerinden doğacak bakın görün ayoll @serhatt @batuhankaralarBiz dördüncü sezonumuzla sessiz ve derinden geliyoruz, hadsizlere hadlerini bildirmek için. @Çiğdem- @batuhankaralar
Bak bunu ab de 1. Olunca hatırlatırım ama erken final ypması mümkün değil bu arada çok düşmediği sürece çünkü 20 küsür bölümlük ön anlaşma yapmış star tv ile ay yapım. Öyle yazıyordu. Ve ben pek kanal tutmam ne yapiyim 2 tane izlediğim dizi var biri utc 2.avlu tv için söylüyorum ikiside star tv de. Dizilerim starda diye show tv yi fikan mı öviyim
10 yıldan fazladır reytingleri takip ediyorsam boş konuşmam arkadaşlar UTC'nin şansı yok bu sezon.Sana oyle geliyo
Askere gitmeden izliyordum@sokak sanati'nın dizisiydi ama @denizz19 konuşmuş daha çok diziyle ilgili.
@sokak sanati'nın dizisiydi ama @denizz19 konuşmuş daha çok diziyle ilgili.
Askere gitmeden önce izliyordun, sonra bıraktın yani.Askere gitmeden izliyordum
Sen faktörüyle yılın dizisi seçildi, unutmayalım şimdi.Benim değil Yılın dizisi. Forum seçti @
Askere gitmeden önce izliyordun, sonra bıraktın yani.
Sen faktörüyle yılın dizisi seçildi, unutmayalım şimdi.
Ben 15 yıldır takip ediyorum tee cennet mahallesi zamanından ve kesin olarak söylüyorum ki utc artarak yoluna devam edecek. Arttığında gözden kaybolma da rakiplerini ikiye katlayıp 1. Olduğunda nispet yapacağım sana10 yıldan fazladır reytingleri takip ediyorsam boş konuşmam arkadaşlar UTC'nin şansı yok bu sezon.
Star'da olmasa izlemezsiniz bile.
İsminin hakkını veriyorsun. Sanatı sokağa taşıyorsun, diss atma sanatını.Finalde hiç ou toplamadım Evet güzel diss attım o çok büyük bi faktördü
Sezon sonundaki gibi Total'de 4, AB'de 7 alsa (en düşük reytingleri) her türlü devam eder fazla coşma. Asıl AB'de 1 reytinge düşen Yeni Gelin ne yapacak ona bak.10 yıldan fazladır reytingleri takip ediyorsam boş konuşmam arkadaşlar UTC'nin şansı yok bu sezon.
Star'da olmasa izlemezsiniz bile.
Bırakmak zorunda kaldımAskere gitmeden önce izliyordun, sonra bıraktın yani.
Sen faktörüyle yılın dizisi seçildi, unutmayalım şimdi.
Bana bu sezonu anlatırsın demi bölümleri senden takip ederim.
Bana bu sezonu anlatırsın demi bölümleri senden takip ederim.
İlmek ilmek işlediğim havalı kişiliğimi Kadın izleyerek mahvedemem.Bence izleniyordur yurtta da.
İlmek ilmek işlediğim havalı kişiliğimi Kadın izleyerek mahvedemem.
Bırak şimdi Kadın'ı Hayat Bilgisi Hanako'mun paylaşamı. @Çiğdem- @xemrexxx @sokak sanatiOy da vermedin zaten izleme.
Fragman bomba gibi. Hande Altaylı döktürmüş yine. Zirve bizim.