@Arslan Bey 1 puan yüksek vermişsin ama bu hafta yarışmacı sayısı az olduğu için daha iyi tabi. Teşekkürler.
Geçen haftaya göre daha iyi şarkıyla geldiğini söylemiştim.@Arslan Bey 1 puan yüksek vermişsin ama bu hafta yarışmacı sayısı az olduğu için daha iyi tabi. Teşekkürler.
@DarkLegenD @Arslan Bey i kıskanmıstı sonuclar başlarkan zevkini@Arslan Bey bir kez daha ne kadar zevk sahibi bir jüri olduğunu göstermiş
Klip çok etki etmedi demek ki.Ortalama iyi verdik şarkın kötü değildi güzel
Tam istediğin puanı verdim. Tam puan gelir mi, muamma. Bu haftaya göre daha iyi gelir, orası kesin.@Arslan Bey fena değil haftaya Kıymetlim var garanti tam almalıyım
Açıklamıştın bu oyu.@tolgab oyları
12 - Gülben Ergen
11 - Demet Akalın
10 - Gülşen
9 - Ahmet Kaya
8 - Sertab Erener
7 - İrem Derici
6 - Yalın
5 - Sezen Aksu
4 - Kenan Doğulu
3 - Gökhan Türkmen
2 - Sia
1 - Zülfü Livaneli
Oğuzhan'lılar
Yalnızlık
Ayrılmam
Eh iştelikler:
Teşekkür Ederim
Ya Ölümsün Ya Düğün
Olduğu kadar artık. Teşekkürler.@Arslan Bey bir kez daha ne kadar zevk sahibi bir jüri olduğunu göstermiş
Sen hareketli sevmiyorum deyince tereddütte kalmıştım.Geçen haftaya göre daha iyi şarkıyla geldiğini söylemiştim.
@tolgab oyları
12 - Gülben Ergen
11 - Demet Akalın
10 - Gülşen
9 - Ahmet Kaya
8 - Sertab Erener
7 - İrem Derici
6 - Yalın
5 - Sezen Aksu
4 - Kenan Doğulu
3 - Gökhan Türkmen
2 - Sia
1 - Zülfü Livaneli
Şarkılara göre karar verirsinTam istediğin puanı verdim. Tam puan gelir mi, muamma. Bu haftaya göre daha iyi gelir, orası kesin.
O nasıldı hatırlayamadım şu an ya dinlemem lazım. Seviyordum sanki.Kalbimi Koydum? 😱 Ayrılmam çok güzel bence de. Eh işteliklerden biri olacak.
Şarkıyı sevdiğimi söylemiştim ve yüksek vereceğimi de. Hatta en yükseği verecektim ama zirveye koyduğum şarkı daha çok hoşuma gidiyordu.@Arslan Bey teşekkürler.
@Çiğdem- Tolga'nın oyları paylaşmıştın zaten. Aynı vasat oyları ikinciye gözümüze sokmana gerek yok bence.