Sia niye böyle olduOyları açıklamayıda ben yapayım istersen. İşini yap boş yapma
Gökhan da gitsin ormanda yaşasın hanzo kılıklıİrem şarkıcılığı bırakıp derici olmaya devam etsin. Daha çok puan alır
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
2.Puan Durumu
1 Sertab Erener 113
2 Demet Akalın 108
3 Sezen Aksu 105
4 Gülşen 101
5 İrem Derici 96
6 Kenan Doğulu 94
7 Gökhan Türkmen 90
8 Yalın 88
9 Gülben Ergen 77
10 Hande Yener 74
11 Ahmet Kaya 65
12 Zülfü Livaneli 61
13 Sia 56
Naptım ben. 😱Kiz Ben bu @Ahmed e puan vermem kiminle yarışıyor bilmiyorum ama son birkaç .haftadır problem oldu bana.ss
İyi gidiyorsun Şefimiz pek tatminkar değildi @sokak sanati@ozmoturk 3. Tam puanı da sen verdin, harikasın.
Bence de, hiç yakışıklı değil. Niye aldıysam bunuGökhan da gitsin ormanda yaşasın hanzo kılıklı
Sia niye böyle oldu
Haftaya slowlara başlıyorum sen seversin.
Şefimizin puanını görmedim birime bakarım. Çok düşük değildir diye düşünüyorum.İyi gidiyorsun Şefimiz pek tatminkar değildi @sokak sanati
Sia elendi kesin, ilk kez yabancı müzikten uzağız bu sezon@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
3.Puan Durumu
1 Gülşen 153
2 Sertab Erener 153
3 Sezen Aksu 148
4 Kenan Doğulu 143
5 Gökhan Türkmen 140
6 Demet Akalın 137
7 Yalın 135
8 İrem Derici 126
9 Gülben Ergen 114
10 Ahmet Kaya 102
11 Hande Yener 99
12 Zülfü Livaneli 94
13 Sia 78
Hayatim Ben is yerinde şifrelerimi ilkokul arkadaşlarım ve okul numaraları olarak yaparım ; Ahmet isimli arkadaşı yazacagima hem Ahmed yazıyorum sonra düşünüyorum niye giriş yapamıyorum diye .ssNaptım ben. 😱
Sıla isminden prim yapıyo