Doğum Günün Kutlu Olsun Çiğdem-

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Oylamayı başlatım bir de sorgu odası var sonra gidecem gece gelmem kızlar yatılı kalaca için @Bully :A

@mrt-06 Öncesinden kutlamıştı ama burada özel kutlama mesajınıda çok merak ediyorum yine ne tür bir jest yapacak bakalım onunda merakı olucak :bhr::bhr::bhr:

Oylamayı başlatım bir de sorgu odası var sonra gidecem gece gelmem kızlar yatılı kalaca için @Bully :A

@mrt-06 Öncesinden kutlamıştı ama burada özel kutlama mesajınıda çok merak ediyorum yine ne tür bir jest yapacak bakalım onunda merakı olucak :bhr::bhr::bhr:
İyi eğlenceler sana canım, yokluğunda sahip çıkarız buralara merak etme sen. :Z

Doğum günün kutlu olsun,yeni yaşlar hayatında yeni güzellikler getirsin :D

Doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle beraber geçireceğin sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice senelere. :) @Çiğdem-

Hediyelerini de aşağıya bırakıyorum:

RDZqWY.jpg

PDWgXO.jpg

Telefonumun takviminde doğum günün işaretli günler öncesinden bir şeyler düşünmüştüm ama Zonguldak'a gittim okul işleri falan doğru düzgün bilgisayara oturamadım bugün bile zar zor foruma girdim o yüzden öncekiler gibi bir hediye yapamadım kusura bakma ablacım. Sana ne kadar değer verdiğimi ve sevdiğimi biliyorsun, yerin çok çok ayrı 5 yıldır en çok dertleştiğim, konuştuğum insanlardan birisin forumda, seni bir ablam olarak gördüğüm benimsediğim için sözlerin bana bir öğüt, kulağıma bir küpe olmuştur. Senden çok şey öğrendim diyebilirim ayrıca mutsuz olduğumda yüzümü hep güldürdüğün için de ayrıca teşekkür ederim. Seni çok seviyorum, doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara. :bhr: Hediyen;

rps1hyo9yCWhwZCWK2KaH51m0t8IOW4b1Y4TIgBdPYcM2UJDZR1vbFj0OBwnivotEJM8GpbY2XG47GToifxXdIi3T6ykHJb8=w443-h332-nc
VeneratedBitesizedKookaburra-size_restricted.gif