Herifin cenazesini kaldırdık forumda gelip gidip fatiha okuyoruz, hortlarsa forumda herkes kalpten giderDönerse senindir, merak etme.
Herifin cenazesini kaldırdık forumda gelip gidip fatiha okuyoruz, hortlarsa forumda herkes kalpten giderDönerse senindir, merak etme.
Hortlarsa Çiko'yu koyarsın artık.Herifin cenazesini kaldırdık forumda gelip gidip fatiha okuyoruz, hortlarsa forumda herkes kalpten gider
Sen bozulurmuydun gelip bakıyorsun forumda sana mezarlık yapmışlarHortlarsa Çiko'yu koyarsın artık.
Konuştuğumuz mevzuya bak arkadaş ya.Sen bozulurmuydun gelip bakıyorsun forumda sana mezarlık yapmışlar
https://fav10.net/forum/threads/desterenin-cenaze-töreni-fav10-Özel.279125/
Aaa bekliyorum sabırsızlıkla yarın geldimde sanada cümlen hazırlanıyor olacakMutlu yıllar diliyorum hediyeler yollanacak
Hahha bu forumu bu yüzden seviyorumKonuştuğumuz mevzuya bak arkadaş ya.
Yarına kadar yok musunForumda işlerim bitti şimdi hazırlanayım eğlenelim yarın görüşürüz @sokak sanati @serhatt @xemrexxx @kerem
Kızlar yatılı gelece için gece girmem öyle kendi kendimize uyuyana kadar kutlarızYarına kadar yok musun
İyi eğlenceler canımKızlar yatılı gelece için gece girmem öyle kendi kendimize uyuyana kadar kutlarız
İyi eğlenceler sana canım, yokluğunda sahip çıkarız buralara merak etme sen.
Insallah sahte raki icersinForumda işlerim bitti şimdi hazırlanayım eğlenelim yarın görüşürüz @sokak sanati @serhatt @xemrexxx @kerem
İyi eğlenceler canım, pastayı benim yerime de yersin.Forumda işlerim bitti şimdi hazırlanayım eğlenelim yarın görüşürüz @sokak sanati @serhatt @xemrexxx @kerem