eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 6.Hafta Oylama Başladı

Nazanla elenince sabahına Forumun sonu diye konu açtın ayoll :F Bu olay çıkarmamış halinse yandık :A :A :A @Bully
Dün Kenan eleniyordu diye forum kapanıyordu az daha yine, forumun kaderi Kenan'ın elenip elenmemesine bağlı şu an :A Bir daha şok bir şekilde elenirse tamamen kapatır artık kurtuluş olmaz :A

Dün Kenan eleniyordu diye forum kapanıyordu az daha yine, forumun kaderi Kenan'ın elenip elenmemesine bağlı şu an :A Bir daha şok bir şekilde elenirse tamamen kapatır artık kurtuluş olmaz :A
Bu sefer benim müdahaleme gerek kalmadı. :A
Benim anladım kadarıyla en ufak iddiasız şarkıda hemen eleyecekler :A :A :A

90 lar etkinliğinde yarı final gördü Yaparım Bilirsin şu tuhaf şarkı yerine onu kullansaydı :A

90 lar etkinliğinde yarı final gördü Yaparım Bilirsin şu tuhaf şarkı yerine onu kullansaydı :A
Forum eski şarkıları bilmiyordur diye yeni hitlerinden birini kullandık ama onu da bilmiyormuşsunuz enteresansınız valla. :A Gerçi yeni dediğim şarkı bile 7-8 yıl olmuş. Çiğdem Talu'nun sözünü yazdığı, Melih Kibar'ın bestesini yaptığı yıllar öncesinin bir klasiği aslında...

Yaparım Bilirsin gelecek çok yakında. İddiasız şarkı yok listede ama forumun ne yapacağı belli olmuyor. :D

Bulmuşken sorayım Dr'u biliyor musun o da yakın zamanlarda çıkmış bir hit? Onu da kullanmayı düşünüyorum ama Bunlar da Geçer'den sonra bir çekindim. :D

Forum eski şarkıları bilmiyordur diye yeni hitlerinden birini kullandık ama onu da bilmiyormuşsunuz enteresansınız valla. :A Gerçi yeni dediğim şarkı bile 7-8 yıl olmuş. Çiğdem Talu'nun sözünü yazdığı, Melih Kibar'ın bestesini yaptığı yıllar öncesinin bir klasiği aslında...

Yaparım Bilirsin gelecek çok yakında. İddiasız şarkı yok listede ama forumun ne yapacağı belli olmuyor. :D

Bulmuşken sorayım Dr'u biliyor musun o da yakın zamanlarda çıkmış bir hit? Onu da kullanmayı düşünüyorum ama Bunlar da Geçer'den sonra bir çekindim. :D
Aaa onu biliyorum dinlediğim bir şarkısıydı :A

Listesinin tamamını bilmediğim için sağlıklı bir yorum yapamam ama Bunlar da Geçer fazla tutmamış bir şarkıydı, gerek var mıydı bilmiyorum :D Doktor, hit oldu mesela kullanılabilir.

Selda çok zayıf gelmese güme gidecekti az da Kenan :A Forum en ufak bir zayıflık gördü mü saldırıyor Çiğdem'in dediği gibi :A

Canın Sağolsun - Nazar Değmesin - Adı Aşk Sebebimin bu üç şarkıyı özellikle son 2 şarkıyı kullanmıyorsan büyük hata olur dimi @bazinga :D
Benim listeme girmezdi onlar. :A Benim onlu aşağıda, bonuslar kısmına yazardım son ikisini. :D

Önsöz
Sakıncalı
Yatcaz Kalkcaz Ordayım
Bi An Gel
Of Of
Kardan Adam
Bangır Bangır
Dan Dan
Ya Tutarsa
Be Adam

Bonuslar:
İltimas
Emrin Olur
Irgalamaz Beni
Kara Böcükler
Yapamazsan Yok
Gel Çarem

@bazinga şarkımın mesajını beğenmemişsin ben kibarlık yapıp herkesin şarkısını beğeniyorum.... Ayhh çok odunsunuz ya. :bilmem:

Benim listeme girmezdi onlar. :A Benim onlu aşağıda, bonuslar kısmına yazardım son ikisini. :D

Önsöz
Sakıncalı
Yatcaz Kalkcaz Ordayım
Bi An Gel
Of Of
Kardan Adam
Bangır Bangır
Dan Dan
Ya Tutarsa
Be Adam

Bonuslar:
İltimas