Havaya girmeden, rehavete kapılmadan devam edeceksin, nasıl bitirdiğin önemli sonuçtaiki haftadır gelen zirve beni değiştirdi melunGereksiz bir kibre kapıldım
Rahatsızım...
Kibir belirtisi göstermeden aynen devam
Havaya girmeden, rehavete kapılmadan devam edeceksin, nasıl bitirdiğin önemli sonuçtaiki haftadır gelen zirve beni değiştirdi melunGereksiz bir kibre kapıldım
Rahatsızım...
Öhöm öhömFinal puanlık şarkılarının zamanı geldi demekBu hafta da senin haftan olsun, göster şampiyonun gücünü herkese
Artık senin açılma zamanın
![]()
Bu da fena değil, hit şarkılarından ama nasıl gidecek göreceğizGülben Ergen - Arka Sokaklar
Söz - Müzik: Sezen Aksu
(Unıversal Müzik - 2002)
Şarkımı Gülben'e verdiğim için pişmanım!
Bugüne kadar birçok kişiyi, verdiği şarkılarıyla zirveye taşıyan Sezen Aksu, ‘‘Arka Sokaklar’’ı bir türlü unutamıyor. Bu şarkısını Gülben Ergen'e verdiğine bin pişman olan Minik Serçe, önceki gece sahneye çıktığı bir davette yine dinleyicilere dert yandı:
‘‘Bu parçayı Gülben'e verdim, ama sonra çok pişman oldum. Ben şarkıyı verdikten sonra değerlendi. Keşke gözden çıkarmasaydım’’ (Hürriyet - 2003 haberi)
Sezen Aksu 2003 yılında 'Yaz Bitmeden' albümünde şarkıyı yeniden yorumladı. Ancak Gülben Ergen yorumu müzikseverler tarafından daha çok sevilmişti.
Arka sokaklarda neler oluyor?...
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @pompy
Oğlum şu gıcık hareketlerle niye anti topluyon kendine
Sonunda görmek istediğimiz şarkılar, bakalım final puanı gelecek mi artıkBu hafta hareketli bir parça ile geliyoruz çok hüzünlendirdik sizi farkındayım ve "Dantel" demeye hazırız.
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @HachiKo @Felon @Doğu @gözlemci @Çiğdem-
Özelden ''birlikte el ele gideriz, oradan da şampiyon sen olursun'' diyen sendin yalnız.
Elimde değilOğlum şu gıcık hareketlerle niye anti topluyon kendine
Sen zaten açıldın, sıra Gökhan'ımda artık, o hafta bu hafta.![]()
İftiraya gelÖzelden ''birlikte el ele gideriz, oradan da şampiyon sen olursun'' diyen sendin yalnız.![]()
Yalnız o lafı eden sendin canısıMesaj kutumuzda duruyor hepsi![]()
![]()
''Birlikte finale el ele gideriz'' diyen SEN, ''oradan şampiyon olurum'' diyen bendim.Yalnız o lafı eden sendin canısıArkadan vurdun beni .ss
Bir haftalık aranın ardından Cornetto rüzgarı esmeye devam ediyor demekBir haftalık aranın ardından Cornetto mevsimine tekrardan geçiş yapıyoruzBu hafta karşınıza Yalın'ın ilk Cornetto şarkısı " Keyfi Yolunda Aşkı Sonunda" ile çıkıyoruz. Aşkta ilk adımı atan saf ve güzel ruhlu kardeşlerimize gelsin bu şarkımız...
@Bully @denizz19 @Çiğdem- @bazinga @mrt-06 @sokak sanati @Arslan Bey @Yiğitt @Felon @Aserat @xBUGRAx @MEnes @MasacRE- @kerem @gözlemci @xemrexxx @vadikızı @MayısKralı @dreamy @ozmoturk @Billy Kane @tolgab @turkuazz @vadikızı @dreamy @-potterhead- @mesmeso61 @Sherlock @DarkLegenD @YıldırıM @serhatt @Ahmed @batuhankaralar @BesaleT @ozgur2113 @cookies
Onlardan sonra ittifak dağıldı''Birlikte finale el ele gideriz'' diyen SEN, ''oradan şampiyon olurum'' diyen bendim.![]()
İttifak var olmaya devam edecek, ittifak dağılırsa tüm masken düşer.Onlardan sonra ittifak dağıldıGereken yapılacaktır
![]()
Bu da fena değil, hit şarkılarından ama nasıl gidecek göreceğizBu hafta herkes daha iddialı gelmiş, hayırlısı artık
![]()
Bir haftalık aranın ardından Cornetto rüzgarı esmeye devam ediyor demekİlklerin yeri ayrıdır
Şarkı forumda çok seviliyordu zaten, final puanı olur yine umarım
@xBUGRAx Bez Bebek'teki "gıcıııkk" da oynuyor klipte![]()
Ben Küt Küt'e daha iyi verirdim, umarım doğru tercihi yapmışsındır.Küt Küt çok özel düzenlemesiyle falan anlamaz bizimkiler.![]()
Hahaha bu işler öyle olsaydı