Maskeli Fedai
Favori Üye
Bu haftaki şarkısı idare eder o kadar kötü vermeyebilirimSezen'i hissetmek istiyorsa öz be öz Sezen'i hissetsin
Verdiğin zaten 3 puan, bilemedin 5, atar yapma![]()
Bu haftaki şarkısı idare eder o kadar kötü vermeyebilirimSezen'i hissetmek istiyorsa öz be öz Sezen'i hissetsin
Gerçi İrem Derici'nin bu şarkısından önce gidecekler vardır illa ki. Rahat olsun için.İçim rahat![]()
Ahaha kibirlenme diyorsun kısacaFazla rüzgar yapma bence, çok göze batma. Sonra iktidar ceketi de işe yaramaz artık.![]()
Sezen'i hissetmek istiyorsa öz be öz Sezen'i hissetsin
Jüri başkanı umut kayyum atamakta tehdit eder
Evet güçlü şarkılar var bu hafta ama benim şarkımın da güçlü olduğunu düşünüyorum acaba Kıymetlim daha mı iyi olurdu demedim değil haniGerçi İrem Derici'nin bu şarkısından önce gidecekler vardır illa ki. Rahat olsun için.![]()
1 puan is coming
O daha güçlü olurdu, düşün.Evet güçlü şarkılar var bu hafta ama benim şarkımın da güçlü olduğunu düşünüyorum acaba Kıymetlim daha mı iyi olurdu demedim değil hani![]()
Hayır Dantel ile geleceğimO daha güçlü olurdu, düşün.![]()
Elini severim senin, söyle o saygıdeğer eline çift hanelere gitsinBu haftaki şarkısı idare eder o kadar kötü vermeyebilirimAma sen böyle yapınca elim istemsizce 3 veya 5 puana gidiyor
![]()
Yalın'a yüksek verirsen neden olmasınElini severim senin, söyle o saygıdeğer eline çift hanelere gitsin![]()
Düşük de verebilirim duruma göre isim belli olmazTamam sevmişsin![]()
Eh işte fena değil.
İşte şarkı budur,iyi bir puanı hakettinBu hafta hareketli bir parça ile geliyoruz çok hüzünlendirdik sizi farkındayım ve "Dantel" demeye hazırız.
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @HachiKo @Felon @Doğu @gözlemci @Çiğdem-
Teşekkür ederim canımİşte şarkı budur,iyi bir puanı hakettin![]()
Biliyordum zaten açılacağını, içim rahattı o konudaNeyi eklettirdiğimi mi
@Maskeli Fedai İyi açıldı![]()
![]()
@kerem @MasacRE- @Bully @Yiğitt
Final Puanı Alanlar
@dreamy Gülşen 7 Puan
@Maskeli Fedai Yalın 6 Puan
@ozmoturk Sezen Aksu 5 Puan
@ozgur2113 Ahmet Kaya 4 Puan
@xBUGRAx Gülben Ergen 3 Puan
@kerem Sertab Erener 2 Puan
@tolgab Hande Yener 1 Puan
@bazinga Kenan Doğulu 1 Puan
iki haftadır gelen zirve beni değiştirdi melunBiliyordum zaten açılacağını, içim rahattı o konudaHep acele yorum yapıyorsunuz, bu haftadan itibaren de Gökhan'ın zamanı başlıyor.
@Yiğitt
Final puanlık şarkılarının zamanı geldi demekGökhan Türkmen'in en sevilen şarkılarından biri olan ''Aşk Lazım'' ile bu hafta karşınızdayız.
@MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @gözlemci