'Jet Sosyete' Yeni Kanalında Hangi Gün Yayınlanacak?

Hafta sonu dolu, pazartesi ve salı 'O Ses Türkiye' ile dolu, çarşamba 'Kızım' ile dolu, geriye perşembe ve cuma kalıyordu zaten. Perşembe daha doğru tercih görünüyor. :D

Kanal, arkasında duracaktır. Umarım yeterli oranları alır, Star'ı sırtlayan dizinin yeni kanalında kötü almasına üzülürüm doğrusu.

Diyorum zaten bu dizi Eylül sonu veya Ekim'e kalacağı için fazla emin konuşma. O zamana kadar 60 kere değişir planların. :A
Daha çekimler bile başlamadı, ses seda yok diziden. Ekim ortası, 18 Ekim Perşembe tahminimi yapıyorum. :A (Aslında TV8 tek fragmanla yayın tarihini duyurur, o zaman da 11 Ekim olsun :A)

Daha çekimler bile başlamadı, ses seda yok diziden. Ekim ortası, 18 Ekim Perşembe tahminimi yapıyorum. :A (Aslında TV8 tek fragmanla yayın tarihini duyurur, o zaman da 11 Ekim olsun :A)
O tek fragman işini FOX yapıyor TV8 değil. :A

Ayrıca şöyle bir şey var ben sevdiğim diziler hakkında çıkan eski haberlere bakmayı severim. O yüzden iki tane örnek vereceğim. Mesela bir keresinde Avrupa Yakası'nın yeni sezon çekimleri 12 Eylül'de başlamış, bölüm de 24'ünde yayınlanmış. Veya Yalan Dünya'nın tarihi hep 5-6 gün önce açıklanmış. Yani hep stoksuz başlamışlar. O da stoksuz gittiği için çekimler başladıktan sonra süreç daha hızlı ilerler. O yüzden 27 Eylül veya 4 Ekim daha olası geliyor.

Twitter'da biri BKM'yi aradım çekimler başladı demiş diye yazmış. Bana pek inandırıcı gelmiyor ama bence yakında yeni haberler gelir. Kesinlikle o kadar geçe kalacağını sanmıyorum.

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961