Bir kaç tuhaf soru sor @xemrexxx Sende özellikle şefimiz @sokak sanati Biraz kafayı oynatsın @mesmeso61
Bir kaç tuhaf soru sor @xemrexxx Sende özellikle şefimiz @sokak sanati Biraz kafayı oynatsın @mesmeso61
Köpeklere hastayım. Sırf bu yüzden bahçeli bir ev almak istiyorum. Kırmız, mavi ve beyaz en sevdiğim ve kullandığım renkler.En sevdiğin hayvan En sevdiğin renkler neler
Corbin iki haftadır iyi işler yapıyor.Baron Corbin'in GM'liğini nasıl buluyorsun? 10 üzerinden kaç puan verirsin?
Dolph Ziggler hakkında düşüncelerin neler?
RAW'u izlemediysen açma.
Shawn Michaels vs Undertaker görür müyüz?
Avatarın neden "gözünüze sokuyorum" şeklinde bir boyutta?Hepiniz bana neden fazla yazmıyorsun diye sitem ediyordunuz şimdi elinize fırsat geçti. İstediğiniz her şeyi sorabilirsiniz gençler.
@mrt-06 @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @Bully @turkuazz @xemrexxx@sokak sanati @ @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab - @vadikızı @denizz19 @Çiğdem- @soo @XanTier @Maskeli Fedai @YıldırıM @gözlemci @serhatt @Ahmed @batuhankaralar @pompy @Dosi @Yakamoz-Asi @cookies @pompy @xBUGRAx @ozgur2113 @papuleoo @38AhmetKK @HachiKo @Güvencionurcu @yigit_00 @Jonsnow @12.Adam @HeisenBerg @ömer karataş @legolass9900 @Titanium @Yiğitt @eskici @kerem @soo @DarkLegenD @S.G.A.T. @MayısKralı @dizi kolik
Çünkü bu güzellik gözünüze sokulmalı.Avatarın neden "gözünüze sokuyorum" şeklinde bir boyutta?
Aaa bizim köpeğimiz tam senliik bahçelik ve kırmızı kulube Bir gün gel sevKöpeklere hastayım. Sırf bu yüzden bahçeli bir ev almak istiyorum. Kırmız, mavi ve beyaz en sevdiğim ve kullandığım renkler.
Aaa doğru hem trabzınlu , trabzonlular ters olur hemde içi geçmiş gocaman gibi vlla tokatı bir yapıştırırAman bu adama ne soralım ki. Aklımda soru yok pek
MS'de beni destekliyor musun?Hepiniz bana neden fazla yazmıyorsun diye sitem ediyordunuz şimdi elinize fırsat geçti. İstediğiniz her şeyi sorabilirsiniz gençler.
@mrt-06 @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @Bully @turkuazz @xemrexxx@sokak sanati @ @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab - @vadikızı @denizz19 @Çiğdem- @soo @XanTier @Maskeli Fedai @YıldırıM @gözlemci @serhatt @Ahmed @batuhankaralar @pompy @Dosi @Yakamoz-Asi @cookies @pompy @xBUGRAx @ozgur2113 @papuleoo @38AhmetKK @HachiKo @Güvencionurcu @yigit_00 @Jonsnow @12.Adam @HeisenBerg @ömer karataş @legolass9900 @Titanium @Yiğitt @eskici @kerem @soo @DarkLegenD @S.G.A.T.@MayısKralı@dizi kolik
Birbirimizi fazla tanımıyoruz ama BHND diyeyim
Kaç yaşındasın,nerede oturuyorsun
Aaa bizim köpeğimiz tam senliik bahçelik ve kırmızı kulube Bir gün gel sev
MS'de beni destekliyor musun?
Trabzon'un insanları tuhaf değil mi?Dediğin gibi birbirimizi tanımıyoruz. Ama herkese olduğu gibi sana da saygım sonsuz.
18 yaşındayım, 24'ne kadar Trabzon'da daha sonra Erzurum'da oturacam.
Kangal kırması galiba bu. Tam istediğim cinsten.
Elimden geldiğince yüksek vermeye çalışıyorum diyelim.
Aaa evet beni görünce 2 ayak durup 2 pencesiyle omuzuma atıp yalıyor @xemrexxx @mrt-06 @serhattDediğin gibi birbirimizi tanımıyoruz. Ama herkese olduğu gibi sana da saygım sonsuz.
18 yaşındayım, 24'ne kadar Trabzon'da daha sonra Erzurum'da oturacam.
Kangal kırması galiba bu. Tam istediğim cinsten.
Elimden geldiğince yüksek vermeye çalışıyorum diyelim.
Çeneni ısırsa da bi sussan
Hhaha @xemrexxx in fotosunu gösterince hırlıyor ona alıştırdım kapması için Sıra sendeÇeneni ısırsa da bi sussan
SİZİN o köhne köyünüzüe gitmeyeceğim için istediğin kadar gösterebilirsinHhaha @xemrexxx in fotosunu gösterince hırlıyor ona alıştırdım kapması için Sıra sende
O olay aslında şöyle oluyor: Eğer Trabzonspor maç kazanmışsa o hafta tüm Trabzon halkı neşeli, mutlu ve daha da yardımseverdir. Sabahları mutlu uyanır, işe gitmek ister, herkese selam verir ama o hafta kaybetmişsek vay o şehrin haline. Herkesin yüzü asık, her zamankinin 5 katı asabi.Trabzon'un insanları tuhaf değil mi?