Star TV: 'Söz' ve 'Ufak Tefek Cinayetler' dizilerinin yeni sezonlarını merakla bekliyorum, iki diziyle devam edeceğim. Onun dışında kanalda başka izleyeceğim proje şu anlık yok, tabi yeni dizilerini tanıtmadı daha. Hilal Saral'lı Ay Yapım projesi bu kanalda olur umarım, daha keyifle izlerim.
Kanal D: 'Muhteşem İkili' ve 'Bir Litre Gözyaşı' dizilerini merakla bekliyorum, iki diziyi de izlemek istiyorum. 'Bir Umut Yeter' dizisinin tanıtımını da çok beğendim ama kadro pek bana hitap etmiyor, o nedenle izlemeyeceğim. Kanalın şu anki yapımlarına göre iki işini yeni sezonda izleyeceğim.
ATV: Sezonun en çok merak ettiğim işi 'Bir Zamanlar Çukurova'yı izleyeceğim her şeyden önce, son sezonlarda beni en çok heyecanlandıran iş. Onun dışında kanalda izleyeceğim başka proje yok gibi, 'Can Kırıkları' dizisinin tanıtımını hiç beğenmedim. Diğer tanıtıma göre karar vereceğim ama büyük ihtimal izlemeyeceğim.
Show TV: Kanalda izlemeyi düşündüğüm tek dizi 'Gülperi' olacak, tabi Ay Yapım'ın dizisini de merakla bekliyorum. Gülperi'yi izlemeyi düşünüyorum ama o an ki ruh halime bağlı, çok dizim olduğu için fazla yanaşamıyorum.
FOX TV: Geçen sezondan kalan 'Bizim Hikaye' dizisini izlemeye devam edeceğim. Onun dışında 'Thıs Is Us' uyarlamasına da şans vermeyi düşünüyorum ama dizi beni nedense hiç heyecanlandırmadı. Daha emin değilim o konuda yani.
TRT1'den dizi izlemeyeceğim, TV8'den 'Kızım' dizisine bakmayı istiyorum ama pek mümkün durmuyor gibi...
Güzel bir sezon olacak anlaşılan, tüm yapımlara bol şans.