Tektaş şarkısını ben de çok başarılı buluyorum ama @Çiğdem- herkesin kafasına algı yarattı fal şarkısı falan diye kesin bu yüzden düşürürler diyorum
Gülben Ergen - Abayı Yaktım
Söz - Müzik: Şehrazat
(2002 - Universal Müzik)
Gülben Ergen'in müzik kariyerinde büyük değişimi başlatan 'Sade ve Sadece' albümünün ilk klibi 'Abayı Yaktım' ile karşınızdayız.
Söz ve müziği Şehrazat'a ait olan şarkı 2002 Kral TV Video ve Müzik Ödüllerinde 'En İyi Beste' ödülünü kazanmıştır.
Şehrazat ödülünü alırken Gülben Ergen'e teşekkür etmiştir.
Ekli dosyayı görüntüle 61357
"...ve de yorumlayan canım arkadaşım Gülben Ergen'e de teşekkür etmek istiyorum."
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Dur Yavaş gelecek bölüm ya da bir sonraki bölümHerkes en azından bir kere Duman'dan dinlemiştir bu şarkıyı, dinlemeyen kulaklarını kessin
@denizz19 Dur Yavaş'dan haber eyle sen![]()
Hhaha bence bu seçtiğin şarkı güzelTektaş şarkısını ben de çok başarılı buluyorum ama @Çiğdem- herkesin kafasına algı yarattı fal şarkısı falan diye kesin bu yüzden düşürürler diyorumKullanmakta istiyorum bilemiyorum
![]()
Duman taa 2. albümünde yayınladı şarkıyı 2002 yılında ama 2010'da doğup sevdim bu şarkıyı nasıl olduysa@MasacRE- gibi 2010 da doğan ergenler Duman daha iyi diyor çıldırıyorsun neyse ki forumda 2010 doğumlu tek o var![]()
![]()
![]()
Eleneceğim demektir sen öyle dediysenHhaha bence bu seçtiğin şarkı güzel![]()
![]()
![]()
İremin bir sohbeti var Hülya ile ama paylaşmıcam yine algı ediyor diye başımın etini yersinEleneceğim demektir sen öyle dediysen![]()
Sadece ergenler Dumanın iyi söyledini derDuman taa 2. albümünde yayınladı şarkıyı 2002 yılında ama 2010'da doğup sevdim bu şarkıyı nasıl olduysa![]()
Biliyorum o sohbeti bu şarkı tutmadı demiştiİremin bir sohbeti var Hülya ile ama paylaşmıcam yine algı ediyor diye başımın etini yersinŞarkıyı seviyorum zaten
![]()
![]()
![]()
Müzik tarzı diye bir kavram var, bilmem haberdar mısın
Güzel seçim normal sezonda iyi gitmişti senin elinde puana oynayabilir yine![]()
Özelden sordun ya evladım, bu albümü en iyisidir dedim, daha ne diyeyimDumansız hava sahası uygulamasını destekliyoruz.
Şarkım nasıl?![]()
Duman'ı daha çok beğeniyorum zaten inkar ettiğim yok
Bana sormamış
Özelden sordun ya evladım, bu albümü en iyisidir dedim, daha ne diyeyimHarika verdim ama geri aldım, diğer şarkıları da görelim.