Burak Özçivit, Ekranlara "Osman Gazi" Olarak Geri Dönüyor!

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
47,948
Puanı
1,060
Y691Oz.jpg

Burak Özçivit, yeni sezonda "Osman Gazi" olarak seyircinin karşısına çıkacak.

TRT1’in sevilen dizisi “Diriliş Ertuğrul”, bu sezon yerini “Osman Gazi" dizisine bırakıyor. "Osman Gazi" dizisinde, Ertuğrul Bey’in oğlu olan Osman Bey’i Burak Özçivit canlandıracak.

Burak Özçivit, Ertuğrul Bey’in ölmesi ile başa geçen ve Osmanlı İmparatorluğu’nu kuran padişah olan Osman Bey’i canlandıracak.

Ünlü oyuncu senaryo okumalarına başlarken, dizinin teknik hazırlıkları da hız kazandı. “Osman Gazi” dizisi için İstanbul'un Anadolu yakasında, deniz kenarında çok büyük bir alana plato inşa edildi. Ayrıca dizinin kostümleri için de kalabalık bir ekip çalışmaya başladı.

Kaynak: MedyaTava

Yine güzel bi suikast ile Burak'ı postaladım sevmediğim diziye :A Burak'tan kurtuldum çok şükür. Şimdi @Çiğdem- ve @xemrexxx düşünsün. Biri Burak'ı seviyor diğeri Diriliş'i. Biri Burak'ı övmeden duramıyor diğeri Diriliş'i. Napacaklar merak ediyorum :A

Ayrıca Burak'ı böyle garanticide mi görecektik. Adam resmen çökmüş.:A

Yine güzel bi suikast ile Burak'ı postaladım sevmediğim diziye :A Burak'tan kurtuldum çok şükür. Şimdi @Çiğdem- ve @xemrexxx düşünsün. Biri Burak'ı seviyor diğeri Diriliş'i. Biri Burak'ı övmeden duramıyor diğeri Diriliş'i. Napacaklar merak ediyorum :A

Meryem gelse de dirilişi izlemem:A

Son düzenleme:
Engin'in yerine mi geçiyormuş :A @Çiğdem- kalpten gider,hanzo dediği adam dizisinde başrol olacak :F

@mrt-06 ablanı akıl hastanesine yatır hemen intihar etmeden:A

Ertuğrul ölür ölmez diziyi bırakıyorum yanında yer aç @Billy Kane :A :A :A @mrt-06 @Bully