Aynen Sia'yı çok yüksek oylamış, yarısını bile hak etmiyordu.Yalnız Sianın o aldığı puan sezon boyunca yeter sanırım ona @sokak sanati @Ahmed
Aynen Sia'yı çok yüksek oylamış, yarısını bile hak etmiyordu.Yalnız Sianın o aldığı puan sezon boyunca yeter sanırım ona @sokak sanati @Ahmed
Çeyrek finale taşıdım boru mu.Neyini beğenmedin nankör. Beğenmediğim şarkıya em yüksek 5 puandan birini verdim daha napiim
Irgalamaz beni kullansaydın şuan ilk 3'deydin @Billy Kane ile senden iyi yönetiyordu bu karıyı
Enerjine sağlık Devamını da bekliyorum bu güzel enerjilerinSezen de 1 hafta tökezledi, bu hafta Ahmet Kaya için de düşüş kabul edilebilir, efsane şarkıların var zaten, telafi edersin Hadi bakalım iyi enerjilerimizle yükseltmeye çalışalım Ahmet Kaya'yı da
Irgalamaz beni vazgeçmem hayatta.Neyini beğenmedin nankör. Beğenmediğim şarkıya em yüksek 5 puandan birini verdim daha napiim
Irgalamaz beni kullansaydın şuan ilk 3'deydin @Billy Kane ile senden iyi yönetiyordu bu karıyı
Tam puan verdi, konuşuyor bir de Gıcık diş mihrakCornetto'nun fetönün gelir kaynağı olduğu ortaya çıkalı yaklaşık 5 dakika oldu. A haber şu an 30 ilde canlı yayın yaparak bu haberi duyuruyor. Bakalım Yalın linçten nasıl kurtulacak.
Kız ben de şimdi fark ettim Adile yazdığınıAyy Adile ne Adile naşite gitti aklım Adele @ozgur2113 @sokak sanati
Rica ederim, efsaneye hakkını verdik Uçuyoruz
Tam puanı rüyanda görürsün sen.Tam puan verdi, konuşuyor bir de Gıcık diş mihrak
Pihanni diye yarıştırmıştım seni koca sezonda sinirleniyordun her haftaKız ben de şimdi fark ettim Adile yazdığını
Şimdi Demomla finale koşacaz elimde en iddialı şarkıları kaldı.Beni bile korkutan bir rakiptin. @dreamy 'de harcandı karı
Irgalamaz beni vazgeçmem hayatta.
Bu arada Gülşen'e o kelimeyi nasıl layık görürsün?
@mrt-06 oyları
14 Gülben Ergen - Uçacaksın
13 Kenan Doğulu - Aşk Kokusu
12 İrem Derici - Bensiz Yapamazsın
11 Gökhan Türkmen - Dön
10 Demet Akalın - Koltuk
9 Yalın - Benimki (0:15-1:20)
8 Hande Yener - Dön Bana
7 Ahmet Kaya - Acılara Tutunmak
6 Gülşen - Her Gece (0:18-1:22)
5 Nazan Öncel - Nazlı Ay
4 Sia - Alive
3 Sezen Aksu - Aşktan Ne Haber (Bu şarkıları nerden buluyorsun ya bu kadar efsane şarkı varken. 😱 )
2 Selda Bağcan - Ayrılık
1 Sertab Erener - Kendime Yeni Bir Ben Lazım