Aslan, Alanya'ya Acımadı: 6-0

UEFA Kupamız var, Süper Kupamız var, 4.yıldızımız var, var oğlu var yani :A

Gelen oyuncularınız bir işe yararlar umarım, toplama gibi duruyorlar şu anlık. :A Siz toparlanana kadar biz şovumuzu yapmış oluruz rahatça. :A Gaza geldim, iddialı olmak iyidir her zaman, takımıma güvenim tam. :A
Vardır da, bunu ülkeye kazandırdık. Ülkeye kazandırdığınız kupayla, ülke takımına hava yapmak bana mantıklı gelmiyor. Hadi Süper Lig'de başarılarla hava yaparsın, ondan bir sıkıntı yok. :D

Anlık öyle durur. Geçen sezonu hatırla, sizin de böyleydi. Toplama kadro çıkardınız bildiğin, Fatih Terim toparladı. Biz de işte küllerinden bir takım oluşturuyoruz, küllerimizden doğmaya çalışıyoruz. Saygın bir kulüp olmak istiyoruz. Aslında başarıdan ziyade en çok bunu başarabilmek önemli. Futbol konusunda en büyük eksikliğimiz, saygınlık. Bir de derin yaralar açıldı ekonomik anlamda, onun da tamir var. İşimiz zor. :)

Unutma; ne kadar çok beklentini yükseltirken, takım kötü giderse moralin o kadar çok düşer. Biraz sakin olmak lazım. İlerde fark açılır, o zaman gaza gelirsin. :D

Vardır da, bunu ülkeye kazandırdık. Ülkeye kazandırdığınız kupayla, ülke takımına hava yapmak bana mantıklı gelmiyor. Hadi Süper Lig'de başarılarla hava yaparsın, ondan bir sıkıntı yok. :D

Anlık öyle durur. Geçen sezonu hatırla, sizin de böyleydi. Toplama kadro çıkardınız bildiğin, Fatih Terim toparladı. Biz de işte küllerinden bir takım oluşturuyoruz, küllerimizden doğmaya çalışıyoruz. Saygın bir kulüp olmak istiyoruz. Aslında başarıdan ziyade en çok bunu başarabilmek önemli. Futbol konusunda en büyük eksikliğimiz, saygınlık. Bir de derin yaralar açıldı ekonomik anlamda, onun da tamir var. İşimiz zor. :)

Unutma; ne kadar çok beklentini yükseltirken, takım kötü giderse moralin o kadar çok düşer. Biraz sakin olmak lazım. İlerde fark açılır, o zaman gaza gelirsin. :D
Sponsor bulduk amerikadan Amerikayla olan kriz fenerbahçeyi buldu kaybettiği sponsporun parasını versinler Başakşehir ve kasımpaşaya destek fenere no destek Altınordudan geliyor fenere destek Barcelona versin biraz sponsor desteğl @Arslan Bey

Bir alanya'lı gs taraftarı olarak (baba tarafından) böğrümde bir sızı hissettim, skoru duydugumda. Sanki bıçak sokmuşsunuz böğrüme ama acıyla karışık zevk duydum. Velhasıl tuhaf bir histi. Anlatılmaz. Yaşanır...

Uzun zaman sonra böyle bir konu açıyorum, mutlu ve gururluyum. :A Tebrikler renktaşlar. :A @Maskeli Fedai @Doğu @MasacRE- @MEnes @Felon @BuraK @legolas9900 @takas @tolgab @Sherlock @mrt-06 @turkuazz
Ligin başları avantaj bizim için. Fener daha yeni kadro kuruyor, Bjk elemelerle uğraşıyor. Biz bu arada böyle alıp yürüyelim bari ufaktan ufaktan farkı açalım onlarla :A

Ekli dosyayı görüntüle 61232

Bu fotoğraftan sonra Younes Belhanda reyizin bu maç şov yapacağı ortadaydı :A

@Bully @Doğu @MasacRE- @Felon @Sherlock
Aman bırak şu adamı artık ya, rahat maçta oynar ancak :A Ndiaye, Fernando, Emre oynasın, Belhanda kulübede takılsın bir süre sonra da satarız gider :A

Ligin başları avantaj bizim için. Fener daha yeni kadro kuruyor, Bjk elemelerle uğraşıyor. Biz bu arada böyle alıp yürüyelim bari ufaktan ufaktan farkı açalım onlarla :A

Aman bırak şu adamı artık ya, rahat maçta oynar ancak :A Ndiaye, Fernando, Emre oynasın, Belhanda kulübede takılsın bir süre sonra da satarız gider :A
uefa uluslar ligi var fenerbahçede hiç bir futbolcu milli takımda forma girmiyor @MasacRE- beşiktaş öyle sizde öylesiniz 6 maç oynayacaksınız bide play offlar 8 maç

@Bully çok sever reyizi :A Duymasın :A

arada bu tarz skorlar almalıyız:Z

Mutluyum ve huzurluyum. Forvet ve stoper takviyesiyle 3 kulvarda eksiksiz geniş bir kadroyla bu sene arkamıza yaslanıp ligde keyif yapar, Şampiyonlar Ligi heyecanını doyasıya yaşarız. :A

Güzel skor tabii ama Alanya küme düşmeye oynayacak gibi, çok da rehavete kapılmaya gerek yok, konsantrasyona devam :A Sağlam birer santrafor ve stoper takviyeleriyle yürür gideriz :D

Sırada gıcık ve sıkıntılı bir Trabzon deplasmanı var, son yıllarda şansımız tutmuyor pek onlara. Bu yüzden beraberlik de kötü sonuç olmaz diyorum ama umarım kazanırız :D Başımızda İmparator var, güveniyoruz Aslanlara :A

Tabii canım, Belhanda için yeni küfürler türettim, o kadar çok severim yani kendisini. :A @MasacRE-
Birde Geçen yılki Beşiktaş lanetinden fenerbahçe gol atamıyor karar hukuksuz diye bağırınca hukuksuz karara lanet yollanmış bunlar beşiktaş ve fenerbahçe olayı bu mhk ya gitmez dimi Cüneyt çakır penaltı sevmiyor diyordum Hiç bir şey anladım Cüneyt çakırın verdiği ilk penaltı sizede her halde gomis atamaz diye verdi orda kaleci hata yapmış @Bully

Güzel skor tabii ama Alanya küme düşmeye oynayacak gibi, çok da rehavete kapılmaya gerek yok, konsantrasyona devam :A Sağlam birer santrafor ve stoper takviyeleriyle yürür gideriz :D

Sırada gıcık ve sıkıntılı bir Trabzon deplasmanı var, son yıllarda şansımız tutmuyor pek onlara. Bu yüzden beraberlik de kötü sonuç olmaz diyorum ama umarım kazanırız :D Başımızda İmparator var, güveniyoruz Aslanlara :A
Trabzon'u yeneceğimizden eminim. Rodrigues ve Ndiaye oynayacakmış o maçta. Umudum çok yüksek. Kalite farkı da var bariz şekilde. :A