Çiğdem- 110.000'ler Kulübünde!

Tebrikler @Çiğdem- nice güzel mesajlar diliyorum, diyeceğim ama artık onu bile diyemiyorum. :A Bu ne çenedir her ay sana hediye seçmek zorunda kalıyoruz, biraz frenlesen kendini artık. :A :A

Neyse yine de adettendir al sana hediye, alsana hediye. :A Sahneye gel beee. Hazır sen de Ezel izliyorsun. Nasıl da çekirdek yiyorlar baksana. :A :A

Ooo teşekkürler Yakışıklı @MEnes :Z Çekirdeğinide almış gelmiş çitleyelim ozaman
:Z:Z:Z

@Çiğdem- yeter artık sus bi. :A Baydın, yeter. :A

Neyse, al hediyeni defol. :A

cigdem_rose_rengi_as14nzm.jpg

Soru mu bu be. :A Ezel benim 3 numaralı dizim, gelmiş geçmiş en iyi yerli diziler sıralamamda. :A
Ayy sankı sıvacılardan biri Ezeli yeni izledi diye hatırlıyorum destere hariç :F Sen @MasacRE- @Doğu biriniz gibi aklımda kalmış :A

Barış Falay ile dizi yarışmasında yarışırkan spoi oluyor bana diyordu birisi gerçi 2 yıl önce falandı sanırım :F :F :F

Ahh çok cici bir konu olmuş görünce sevindim güzel düşüncelerin içinde çok teşekkürler cnm duygularımız karşılıklı oyüzden yeniden burda olman güzel :bhr::bhr::bhr:

Musti ile Burcunun en sevdiğim şarkıları :Z Serdarında en sevdiğim şarkılarından doğum günümde çalarım benimde gamzem var :Z:Z:Z
Rica ederim canım, beğenmene sevindim :bhr: Ben de yeniden burada sizlerle olduğum için çok mutluyum :Z

Güzel tesadüf olmuş o zaman, iyi denk getirmişim. :A Ben boşa iş yapmam zaten, elbet olur bir anlamı :A Doğum gününde beni de hatırlayarak bol bol raks edersin artık "Gamzelim" eşliğinde :Z

Rica ederim canım, beğenmene sevindim :bhr: Ben de yeniden burada sizlerle olduğum için çok mutluyum :Z

Güzel tesadüf olmuş o zaman, iyi denk getirmişim. :A Ben boşa iş yapmam zaten, elbet olur bir anlamı :A Doğum gününde beni de hatırlayarak bol bol raks edersin artık "Gamzelim" eşliğinde :Z
Aaa tabi zaten bu doğum günümde sende forumda olacan :Z:Z:Z

Her zamanki gibi çok bonkörsün. :A Tatlıyla Balla ve Yankı'yı aldım kaçtım, @Çiğdem- e fazla gelir zaten. :A
Hahaha @turkuazz da hediye boll cnm hepimize yeter :A :A :A

Bir bilmecem var çocuklar hadi sor sor
Forumda kutularda gezinir acaba kimdir kimdir
Hediye denince akla tamam şimdi buldum
Hemen onun adı gelir turkuazz turkuazz turkuazz :A :A :A