size Beşiktaş'ın yeni kalecisini alicamEkli dosyayı görüntüle 61158 Ekli dosyayı görüntüle 61159 Ekli dosyayı görüntüle 61160
Aaa bu bizemi gelmiş 😱 Trabzona geldiklerinde görecemBunu değil yukardaki esmeri istiyorum ben
size Beşiktaş'ın yeni kalecisini alicamEkli dosyayı görüntüle 61158 Ekli dosyayı görüntüle 61159 Ekli dosyayı görüntüle 61160
Aaa bu bizemi gelmiş 😱 Trabzona geldiklerinde görecemBunu değil yukardaki esmeri istiyorum ben
Güldürdün'ü esprine değil bakış açına attım.Forumu doğulu mu sanıyorsun? Tamam, şarkıcılardan birisi Kenan "Doğulu". Onun da konuyla alakası yok.
Pop müziğe ilgi var forumda ve Gülşen de popçu. Her türlü ilgiyi de görüyor.
Vermezsen eğer bi daha senle konuşmam yaptıığn etiketin bi tanesine cevap vermem
İyi sen bilirsin ben diyeceğimi dedim .
Vermezsen eğer bi daha senle konuşmam yaptıığn etiketin bi tanesine cevap vermem
xemrexxx hiç bir zaman isin vermedi forumda çünkü kendi arşivine bağlı tutmak istiyor verirse gider kendin bakarsın
xemrexxx hiç bir zaman isin vermedi forumda çünkü kendi arşivine bağlı tutmak istiyor verirse gider kendin bakarsın
Yerli malı kullanınİyi sen bilirsin ben diyeceğimi dedim .
Bu Hanzo kim
Serhata bunun da ismini söylemeyeyim @dizi kolikBu Hanzo kim
Immmm
Bunu beğenmedim zaten ,söylemeSerhata bunun da ismini söylemeyeyim @dizi kolik
Ekli dosyayı görüntüle 61168 Ekli dosyayı görüntüle 61169
belirli noktLARI senin seveceğin ölçülerdeydi hayret
Adını versen bakardım seveceğim noktaları daha net görürdümbelirli noktLARI senin seveceğin ölçülerdeydi hayret
Bir de sevmeseydin bari şarkıyı.Bu hafta Gökhan Türkmen'in sevdiğim şarkılarından biri olan ''Ayıp Ettin'' ile yayındayız...
@xBUGRAx @Çiğdem- @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Sherlock @HachiKo @Felon
Bu hafta "Aşk Diye" adlı şarkımızla Cornetto mevsimini açıyoruz.
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @kerem @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu
Maskeli melunu etiketi beceremediğinden şarkının varlığından kimsenin haberi yok şu an.@xBUGRAx ile bir ortak nokta daha
Buğra kanalı izlensin diye dondurma dağıtır sende final puanı almak için dondurma dağıtırsın @Bully @serhatt @xemrexxx @sokak sanati