eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

Bir türk nasıl en iyi yabancı şarkı yaparın örneği ile 3. haftaya bomba gibi geliyorum. Eurovision'daki tek birinciliğimizin ardından 2004 yılında çıkan bu şarkıyı beğeneceğinizden eminim. :Z Here I Am hakkındaki yorumlarınızı çok merak ediyorum. O yüzden yorumlarınızı bekliyor olacağım. :X

(2:10 - 3:10)

@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu
@Felon neden okudum attın? :X

Listemde sıralama öyleydi zaten yarışma ara verince gaza geldim... @Çiğdem-

34a2a3f6-7cf9-4b8e-b554-f16b340b9a00.jpg

Alamancı @kerem de ilk hafta şarkı değiştirdi olumlu sonuc aldı sende düşün ayoll bu hafta elenme Kandıramazsında elinde kalır :A :A :A
Bay Doğru ile elenirse nasıl alacaz bu sorumluluğu :A Adam keyifle yarışıyor ne güzel :A

MS de böyle bir yarışma işte, ince çizgiler var, doğru kararı vermek gerekiyor. :D

Buğra diyorsan ki ben final turlarına kalmak istiyorum o riski al, yok istemiyorsan aynen devam. :A

Hiç aklıma gelmedi, nereden çıkardın? 😱

Geçen sezon da 3. hafta yarışmış, şarkı da beğendiğim bir şarkı zaten. Yerinde kullanayım dedim. :D

Değiştin diye hayret ediyordum ama huy çıkmıyor gerçekten ayoll :A :A :A @Yiğitt

Aklıma o konuşma geldi sonuçta en son onu konuştuk. Dedim her halde imada bulundu bazılarına. Önce ki survivorda kullandığını bilmiyordum @Bully 'nin :A Neyse ima yoksa güzel. Şarkı berba:A

Aklıma o konuşma geldi sonuçta en son onu konuştuk. Dedim her halde imada bulundu bazılarına. Önce ki survivorda kullandığını bilmiyordum @Bully 'nin :A Neyse ima yoksa güzel. Şarkı berba:A
2 kez kullandım bu şarkıyı. Normal sezonda da 3.haftada kullanmıştım, aynı sırayla ilerliyor işte. Öyle denk geldiği için sana da malzeme çıktı, güzel ima ama ilgilenmiyorum.