Teşekkürler canım.Sevdiğim şarkılardandır. İyi puan geleceğini düşünüyorum ama bakalım
Teşekkürler canım.Sevdiğim şarkılardandır. İyi puan geleceğini düşünüyorum ama bakalım
Komikmiş. Yapay zeka. Ha ha.Senin yapay zekanla dalga geçer miyim ben hiç
Komik olduğum kadar küstah değilim amaKomikmiş. Yapay zeka. Ha ha.
Kullanmış olması lazım.Eski yarışan @Billy Kane final turlarında kullanmıştı. Bence yanılıyorsun. @yatutarsa daha iyi bilir
Sen gerçekten komik olduğunu mu sanıyorsun. Ahahahahah tüylerim ürperdi.Komik olduğum kadar küstah değilim ama
Geçen haftakinden çok daha iyi. Güzel seçim, beğendim.Sen nasıl buldun
Birileri demiş öldü, şimdi söyleyin KRAL sanatsal oylarıyla geri döndü...
Allahtan çok tüylü bir adam değilsinSen gerçekten komik olduğunu mu sanıyorsun. Ahahahahah tüylerim ürperdi.
@ozmoturk kanka şarkımı nasıl buldun?Bir türk nasıl en iyi yabancı şarkı yaparın örneği ile 3. haftaya bomba gibi geliyorum. Eurovision'daki tek birinciliğimizin ardından 2004 yılında çıkan bu şarkıyı beğeneceğinizden eminim. Here I Am hakkındaki yorumlarınızı çok merak ediyorum. O yüzden yorumlarınızı bekliyor olacağım.
(2:10 - 3:10)
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu
Yorum yapmayı geçtim, bi harika bile atmamışsın. @serhattBir türk nasıl en iyi yabancı şarkı yaparın örneği ile 3. haftaya bomba gibi geliyorum. Eurovision'daki tek birinciliğimizin ardından 2004 yılında çıkan bu şarkıyı beğeneceğinizden eminim. Here I Am hakkındaki yorumlarınızı çok merak ediyorum. O yüzden yorumlarınızı bekliyor olacağım.
(2:10 - 3:10)
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu
Sanattan anlamayan insanlar Ergen der sanattan anlayanlar ise bu cümleleri sarf eder. Aradaki farka bakar mısınız...Sanatsever adaşım ne oy verirse aynılarını bana da yaz. Ben kendisinin sanat zevkine sonuna kadar güveniyorum... @Çiğdem-
Nerden biliyorsun, sanki gördün vücudumu.Allahtan çok tüylü bir adam değilsin
İç gösteren gözlüğümü boşuna mı getiriyorum sanıyorsun sürekliSanattan anlamayan insanlar Ergen der sanattan anlayanlar ise bu cümleleri sarf eder. Aradaki farka bakar mısınız...
Nerden biliyorsun, sanki gördün vücudumu.
Bilemiyorum ne amaçla getirdiğini ama bizim yanımıza iç gösteren gözlükle gelmek falan aman diyim yani. 'Bir daha görüşmeyelim mümkünse' fikrine sıcak mı baksam ne yapsam.İç gösteren gözlüğümü boşuna mı getiriyorum sanıyorsun sürekli
Zaten seni çağırmayacağız artık bize ayak uyduramıyorsun bastonlaBilemiyorum ne amaçla getirdiğini ama bizim yanımıza iç gösteren gözlükle gelmek falan aman diyim yani. 'Bir daha görüşmeyelim mümkünse' fikrine sıcak mı baksam ne yapsam.
Sanattan anlamayan insanlar Ergen der sanattan anlayanlar ise bu cümleleri sarf eder. Aradaki farka bakar mısınız...
Nerden biliyorsun, sanki gördün vücudumu.
Saçlarım beyaz olabilir ama ruhum 18 yaşındaki bir bireyden bile gençtir. Siz çağırmazsınız değil gelmezsem ben gelmem. Hani yoğun bir insanım ya programım olabilir falan.Zaten seni çağırmayacağız artık bize ayak uyduramıyorsun bastonla
Şu egonu tartmayı öğreteceğim sanaSaçlarım beyaz olabilir ama ruhum 18 yaşındaki bir bireyden bile gençtir. Siz çağırmazsınız değil gelmezsem ben gelmem. Hani yoğun bir insanım ya programım olabilir falan.