xdragxx : Bu gibi durumlarda yapılması gereken en iyi şey bağırmaktır.
xdragxx ve cevaa son sesiyle son kuvvetiyle bağırmaya başlar.
cevaa : İmdat!
cevaa ve xdragxx kuvvetlice bağırınca köpek hemen oradan uzaklaşır.
Evdekiler ise sofraya oturmuş topun patlamasını beklemektedirler. İmam da top patlamadığı için Ezan’ı okumamıştır.
cevaa ve xdragxx ise köpeğin gittiğini görünce hemen koşa, koşa topu patlatmaya giderler.
10 dakikada topun bulunduğu yer varırlar ve son anda topu patlatırlar.
Evdekiler ise topun patlamasını ve Ezan Sesi’ni duyunca suşiyi yemeye başlarlar.
Ozan : Suşi nasıl olmuş ?
Neferet : Bu ne biçim bir yemek.
Ozan : Yemeğin iyisi, kötüsü mü olur.
Neferet : Tatsız, tuzsuz olmuş. Ayrıca çok az pişmiş. Ot gibi tadı var. Resmen bizi keçi yerine koyuyorsun.
Ozan : Suşi zaten böyle yapılıyor.
The Killing : Aç bıraktın bizi Ozan. Şimdi lokantalar da kapalıdır, ne yapacağız biz.
OsmanAslan : Dolapta 2 kg kıyma olacaktı, köfte yapalım da yiyelim. Bu Ozan’dan bize hayır yok.
Ozan : La size zengin yemeği yapan da kabahat var.
LeqeND KiLLeR : Hay senin zengin yemeğine.
Lightning Thief : En iyisini ben yaptım valla. Ozan böyle yemek yapacağını biliyordum.
cevaa ve xdragxx’de paralarını muhtardan alıp eve giderler.
cevaa : Çok acıktım. İnşallah yemekte güzel şeyler vardır.
OsmanAslan cevaa ve xdragxx’e olayları anlatır. cevaa’nın aklına bir fikir gelir. Ozan’a çok güzel bir sürpriz yapacaktır.
cevaa’nın Ozan’a sürprizi neydi ?
Hepsi ve daha fazlası 16. bölümde! 16. Bölüm Pazartesi günü sizlerle!
xdragxx ve cevaa son sesiyle son kuvvetiyle bağırmaya başlar.
cevaa : İmdat!
cevaa ve xdragxx kuvvetlice bağırınca köpek hemen oradan uzaklaşır.
Evdekiler ise sofraya oturmuş topun patlamasını beklemektedirler. İmam da top patlamadığı için Ezan’ı okumamıştır.
cevaa ve xdragxx ise köpeğin gittiğini görünce hemen koşa, koşa topu patlatmaya giderler.
10 dakikada topun bulunduğu yer varırlar ve son anda topu patlatırlar.
Evdekiler ise topun patlamasını ve Ezan Sesi’ni duyunca suşiyi yemeye başlarlar.
Ozan : Suşi nasıl olmuş ?
Neferet : Bu ne biçim bir yemek.
Ozan : Yemeğin iyisi, kötüsü mü olur.
Neferet : Tatsız, tuzsuz olmuş. Ayrıca çok az pişmiş. Ot gibi tadı var. Resmen bizi keçi yerine koyuyorsun.
Ozan : Suşi zaten böyle yapılıyor.
The Killing : Aç bıraktın bizi Ozan. Şimdi lokantalar da kapalıdır, ne yapacağız biz.
OsmanAslan : Dolapta 2 kg kıyma olacaktı, köfte yapalım da yiyelim. Bu Ozan’dan bize hayır yok.
Ozan : La size zengin yemeği yapan da kabahat var.
LeqeND KiLLeR : Hay senin zengin yemeğine.
Lightning Thief : En iyisini ben yaptım valla. Ozan böyle yemek yapacağını biliyordum.
cevaa ve xdragxx’de paralarını muhtardan alıp eve giderler.
cevaa : Çok acıktım. İnşallah yemekte güzel şeyler vardır.
OsmanAslan cevaa ve xdragxx’e olayları anlatır. cevaa’nın aklına bir fikir gelir. Ozan’a çok güzel bir sürpriz yapacaktır.
cevaa’nın Ozan’a sürprizi neydi ?
Hepsi ve daha fazlası 16. bölümde! 16. Bölüm Pazartesi günü sizlerle!