Dosi itirafı tam bir absürtlük. Karının IP'sinden ben nasıl gireyim. Fake hesap aynı IP'ydi. Senin nasıl bi sorunun var bilmiyorum ama az bilgilen gel cahil şey. Ayrıca onu banlamak için yönetimde kavga eden ben değildim. Git onlara söyle sorunlarını.
Ve ayrıca forumda onu samimi bulmayan kaç tane üye var ve şuan Deniz ile post kasması dışında listenin üst sıralarına çıkacak bi çevresi yok haftalıklarda. Onu bitirdiğimin farkına varmamistim sağol dikkatin için.
Bu forumda en dobra kişi benim. Bana inan kendine inanma o derece diyorum
Ayrıca bu forumda hala bi çok etkinliğin baş kahramanı bensem bu forum bana inanıp benimle devam ediyor. Bu forumda benim istediğim oluyorsa bana inanda çok insan vardır.😉
@Arslan Bey ara verdiği için bu tarz diss olaylarından uzak kalmış ve dissin anlamını unutmuş. Sorun yok bence zaten bu hafta elenip forumda depresyona girenlerden olur
@mrt-06 ve @Çiğdem- ile ilgili abla kardeş esprisini ben başlattım böyle itiraflara dökecek kadar saçmalamak yine boş olmuş. Ben onları kızdırmak için başlattım o olayı ama aralarında ki sinerjiyi ben yakalayamam çünkü Ataca ile karakterim farklı ve ben öyle Çiğdem ile ettiği muhabbete gelemem. Yani tercih falan yok Çiğdem mantikliolani tercih eder. Foruma ve üyelere en az zararlı olanı. Bende mantık olduğum için beni tercih etmiştir o kadar yoksa abla kardeş espriydi zaten benden olmaz o iş
Forum hayatım boyunca tek bir anonim itiraf yapmadım, yapmayı da düşünmüyorum. Neyse itiraflarda sevdiklerime yüklenilmiş, anonim kardeşlere cevaplarını vermek isterim.
İtiraf 2- @Yiğitt bu forumdaki en yardımsever insanlardandır, konu tartışmaya kapalı. Sen bu itirafı yaparak benim Yiğit'imi kıskandığını göstermişsin asıl.
İtiraf 3 - @Çiğdem- bu forumdaki en samimi insanlardandır, konu tartışmaya kapalı. Sen de Çiğdem'i kıskanıyormuşsun anonim kardeş, aklınca algı yapmaya çalışmışsın ama boşuna bir çaba olmuş.
İtiraf 5 - @mrt-06 kardeşim çok zor dönemlerden geçti ve bir değişim geçiriyor. Elbette bunların foruma yansıması olmuştur. Atacan'da bir tuhaflık olduğunu düşünüyorsan ona özelden yazıp derdini anlatman gerektiğini düşünüyorum. Onunla konuştuğunda fikirlerin değişecektir, Atacan hala aynı sıcakkanlı, canayakın Atacan.
İtiraf 12 - Buram buram kıskançlık kokan bir yorum olmuş. Gereksiz geliyorsa takip etmezsin olur biter. Haydi başka kapıya.
@sokak sanati na da sistematik olarak yüklenilmiş. Adam kafasına göre eğleniyor, forumun tadını çıkartıyor. Siz anonimlere de tavsiye ederim. Bu kadar kasıntı ve kıskanç olmayın, forumdan çok reel hayatınızı daha çok ciddiye alın.
Son olarak, Alaca5'li forever. Kıskananlar çatlasın patlasın.
Aaa ben itirafları son haftalar hiç okumadım yine okumucaktım ama Bully bu mesajını görünce okudum çünkü sokak sanati ile Atacana yüklenilmiş kayıtsız kalsam kırılma hakları var Öncelikle çok teşekkürler @Bully düşüncelerin mutlu ettiYaaaa senin canını yerim güzel kardeşim benim.. Çok sağol. Bunu yazan belli ki beni pek iyi tanımayan biridir zaten ya da bile bile beni incitmeye çalışmış olabilir daha evvel de bana yaşadıklarımla ilgili bir itiraf gelmişti iyi çocuk hikayesi uyduruyor vs. diye... O itirafa da çok sinirlenmiştim ama bir şey yazmadım... Dilerim bunları yazanlar benim yaşadıklarımın 10/1'ni yaşamazlar. Ne diyim... Senin gibi güzel insanlar beni doğru bilse yeter gerçi.
@mrt-06 Gibi kişiliği mükemmel olan birisi için bile eğer kişiliğine laf atıyorsa o kişide kesinlikle art niyet ararım ayoll bu forumda art niyetli insanlar yoktu kavga gürültü olurdu ama kalbi kötü üye yoktu yalnız Atacan gibi birinin kişiliğine laf atılıyorsa bu panayır gibi gördüğümüz hepimizin çocuklar gibi yıllardır eğlendiği yerde art niyet doğuyor demektir buna izin vermedik yıllardır yine vermeyiz Yarışmaları zaten foruma renk getirdi ayoll forumu canlandırdı onu diyen kişide aynı kişi sanırım art niyet bu forumda barınamaz eğlenmenize bakın lütfen her kimse 😵😵😵
@sokak sanati hakkında bir şürü şey denilmiş ama 1 kişi yazmış ya da farklı kişi varsada onun arkadaşı gibi yanı 5-6 itiraf var ama hepsi bir kafadan çıkmış gibi Ya yeni üye ya da Umutu kıskanan eski üye bunun başka açıklaması yok Sadece yeni üyeler Umutun ne kadar forum için önemli oldunu pek bilemez , eski üyelerden biriysede kendiyle kıyas yapıp Umutun yanında kendini sanırım küçük gören birisi zaten bir kinle öfkeyle yazılmış ciddiye alınmayacak şeyler burada kimse kimseyle yarış yapmıyor boşu boşuna Umutun yanıdna kendini ezilmiş hissedip şey etme bunun sıkıntısını Umut değil sen yaşarsın yaşıyorsunda zaten şu yazılanlara bakınca yine her kimse