Teşekkürler bebeğimTeşekkür ederim.
Kaydolduktan uzun süre sonra aktif olmuşsun. Kısa sürede foruma renk kattığını düşünüyorum.xemrexxx ile iyi ikilisiniz.
Favori üye olduğun halde çok konu açman da takdir edilesi.
![]()
Teşekkürler bebeğimTeşekkür ederim.
Kaydolduktan uzun süre sonra aktif olmuşsun. Kısa sürede foruma renk kattığını düşünüyorum.xemrexxx ile iyi ikilisiniz.
Favori üye olduğun halde çok konu açman da takdir edilesi.
![]()
Arka SıradakilerTeşekkür ederim.
En sevdiğin FOX dizisi?![]()
Ailemin baskıcı olduğunu düşünmüyorum.Ailen baskıcı mi?
Nerelisin?
Arka SıradakilerKeşke tekrarları yayınlansa.
![]()
Yaşıma mı, tıpa mı şaşırdın?Uçankuş TV'de var tekrarları.Sen bu sene sınava girdin ve tıp mı tercih ettin? 😱
Ben de en başa yazdım fantezi amaçlı.Uçankuş TV'de var tekrarları.Sen bu sene sınava girdin ve tıp mı tercih ettin? 😱
Yaşıma mı, tıpa mı şaşırdın?![]()
Ben de en başa yazdım fantezi amaçlı.![]()
Aynen pek belli etmedim sınava girdiğimi.İkisine de.Sınav konusunda gördüğümü hatırlamıyorum seni seneye falan gireceksin sanıyordum.
Neden tıp?![]()
Kanal 7'de Doktor Civanım programını sunmak istiyordum ama..Erol Köse bile doktor çok takma.![]()
Soru sormadın hiç.Kanal 7'de Doktor Civanım programını sunmak istiyordum ama..![]()
Kanal 7'de Doktor Civanım programını sunmak istiyordum ama..![]()
Anam soruyorum 1 yıl sonra cevap geliyor unuttum konuyu valla. 😱Soru sormadın hiç.![]()
Ben olsam sağır sultana duyurmuştum.Garanti tıp tercih edecek kadar iyi geçmiş sınavı belli etmiyor.Buraya da normali gelmez.
@mrt-06
Soğuk kanlı mısın ben yapamam doktorluk.Sanki tek engel o gibi.
![]()
Yani idere eder diyelim sınava.Garanti tıp tercih edecek kadar iyi geçmiş sınavı belli etmiyor.Buraya da normali gelmez.
@mrt-06
Soğuk kanlı mısın ben yapamam doktorluk.Sanki tek engel o gibi.
![]()
Ben müziğini seviyorum ya o müzikle kendimi stüdyoda hayal ediyorum.Dr. Feridun Kunak Show olmadı mı onun adı.![]()
Bir haftaya yayıyorum işte fena mı?Anam soruyorum 1 yıl sonra cevap geliyor unuttum konuyu valla. 😱
Ocakta çayı unuttum demlik yanmadan alıyım da gelince sorarım.Bir haftaya yayıyorum işte fena mı?![]()