1.Sezondan beridir öyle ana kuralları ben koymadım ilk 4 sezonunu sunan yapımcısı @GunesinOglu koydu bir bildiği vardır elbetNeden ilk 5 değilde ilk 3?![]()
O zamandan beri mi varmış, ben sen ekledin sanıyordum1.Sezondan beridir öyle ana kuralları ben koymadım ilk 4 sezonunu sunan yapımcısı @GunesinOglu koydu bir bildiği vardır elbet![]()
![]()
@MasacRE-
Ben Juri Başkanını icaat etmiştim @kerem benim bulduğumu çok sevdiO zamandan beri mi varmış, ben sen ekledin sanıyordum![]()
Aaa Rahmetli oldu gitti 2 sezondur yok@destere den sonra seçtiğin jüri başkanlarını ben de beğenmiyorum, gelmedi destere gibisi![]()
Puanları cebe indirirken iyiydi ama Başkanlarım sana gereken ayarı çekerler @sokak sanati @xemrexxx
@xemrexxx çok şaşırttı beni. 12'den vurdu resmen.Puanları cebe indirirken iyiydi ama Başkanlarım sana gereken ayarı çekerler @sokak sanati @xemrexxx![]()
![]()
@MasacRE-
Mesajın yanlış anlaşılmaya aşırı müsait.Umarım durumu toparlamak için uydurmadın.
![]()
Hepiniz mi yanlış anlıyorsunuz arkadaş
Yahu gerçekten şarkıdan anlamıyorsunuz Nazar Değmesin Gülşen'in en as şarkısıdır ama sen bilirsinYok maalesef.Yurtta Aşk Cihanda Aşk var onu seversin.
![]()
Bakmadan anladım kimin dislediğini sizin taht savasınız bitmezKiz herkesler etiketlemiş başkan olarak en son gelip yorum yapicam topluca![]()
Sen dis at hakkındır, ama @kerem den boş yere dis yedim, o disi geri çeker misin lütfen KeremBuna diss atmak durumundaydım artık.![]()
Onlara saçma dedin@xemrexxx çok şaşırttı beni. 12'den vurdu resmen.Canım şeflerim @xemrexxx ve Şef Rachel @sokak sanati
![]()
Valla ben yine aynı şeyi anladımHepiniz mi yanlış anlıyorsunuz arkadaş
Al bak dreamy iki şey söylemiş gülücük koyduğu yerlere göre cevap yazdım
dreamy dedi: ↑
Vay be araştırmacı ruhuna hayran kaldım.Senden önce @kerem in şarkısına bakmıştım, seninki de yeni olunca ona da bakayım dedimGeçen haftaya göre nasıl?
İkisi de birbirinden kötü
![]()