Fallara değer veren bir hatun işte
Fallara değer veren bir hatun işte
Benim favori şarkım bu katılsın.
Benim favori şarkım bu katılsın.![]()
Ooo ben kimlere söz anlatıyorum ayoll bu kafada gidinFallara değer veren bir hatun işte![]()
Harun benim tarafımdan rahatsız edilmek istiyor. Ben napayım?Ben senin gibi zırt pırt rahatsız etmiyorum oğlanı kafasını dinlesin biraz![]()
![]()
![]()
Vay be araştırmacı ruhuna hayran kaldım.Bu 3. turda sonuncu olarak elenmiş, ben bile oy vermemişim büyük bir Gülşen fanı olarak
https://fav10.net/forum/threads/en-favori-Şarkı-2017-3-tur-b-grubu.278851/
Gelecek sezon katılırım belkiBu sezon sende katılsaymışsın keşke.Final puanı ne ilk kez senden duyuyorum? @Çiğdem-
Final puanı da önemli yalnızBen Feridun'la ıkına sıkına finale kadar çıkmıştım ama finalde cücük kadar final puanımla hiçbir şansım olmamıştı tabi
@Çiğdem-
İlk 3 sıraya giren puan alıyor o puanları büyük finalde rakibine karşı kullanıyorsunBu sezon sende katılsaymışsın keşke.Final puanı ne ilk kez senden duyuyorum? @Çiğdem-
Senin tuhaf buldukların benim ilgi alanıma giriyor bunu bilmiyor musun?
Ama @tolgab ın dis atmasına çok güldümSenin tuhaf buldukların benim ilgi alanıma giriyor bunu bilmiyor musun?![]()
Bende neye uğradımı şaşırdım ilginç bi hareketti.
Yok maalesef.Bu hafta biraz daha iyi gelmişsin Nazar Değmesin var mı listende![]()
Sonrada bana sonuclarda car car ediyorsun kadının fanı beğenmiyorBende neye uğradımı şaşırdım ilginç bi hareketti.![]()
Neden ilk 5 değilde ilk 3?İlk 3 sıraya giren puan alıyor o puanları büyük finalde rakibine karşı kullanıyorsun
Mesala ilk hafta
Final Puanı Alanlar
@Arslan Bey Mor ve Ötesi 3 Puan
@ozmoturk Sezen Aksu 2 Puan
@dreamy Gülşen 1 Puan
Senden önce @kerem in şarkısına bakmıştım, seninki de yeni olunca ona da bakayım dedimVay be araştırmacı ruhuna hayran kaldım.Geçen haftaya göre nasıl?
![]()
Burdan kendini aklamaya çalışma yemezler.Sonrada bana sonuclarda car car ediyorsun kadının fanı beğenmiyor![]()
![]()
![]()
Çok saçma. Resmen haksızlık bu. Diskalifiye olasım geldi.Gelecek sezon katılırım belkiFinal puanı her hafta ilk 3'e girenlere veriliyor. 1.ye 3, 2.ye 2 3.ye 1 puan şeklinde. Hepsi toplanıyor en son finalde topladığın puan kadar avantajlı başlıyorsun. Dişi Acun @Çiğdem- in icadı
![]()
Fotosunu aldım sonuclarda hep karsına çıkacak laf ettiğindeBurdan kendini aklamaya çalışma yemezler.![]()
Bir Gülşen fanına yakışmadı hiç... @Çiğdem-Senden önce @kerem in şarkısına bakmıştım, seninki de yeni olunca ona da bakayım dedimİkisi de birbirinden kötü
![]()
Çiğdem senin yarışmana saçma diyor bu, diskalifiye eder misin lütfenÇok saçma. Resmen haksızlık bu. Diskalifiye olasım geldi.![]()