Aman birtek senin oyunla da ölecek değiliz ya.Benim zevklerim forumla pek uyuşmaz yalnız dikkatli ol![]()
Aman birtek senin oyunla da ölecek değiliz ya.Benim zevklerim forumla pek uyuşmaz yalnız dikkatli ol![]()
@tolgab İstemeden zararınamı yönlendirdi acabaİkiside efsane parça fark eden bişey olmadı aslında.![]()
Tamam bu da 74 ediyor. İdare et işte. Kestirmem.60 Sniye![]()
![]()
90 5.Haftadan sonra ona bir ayar çekerim ben
![]()
![]()
![]()
Neyse elenmezsin zaten merak etme, sana gelene kadar elenecek çok isim varAman birtek senin oyunla da ölecek değiliz ya.![]()
Aşk şarkısını Denizle ikisi beğenmemişti bunu ikiside beğendi demekki doğru tercih bu şarkımmış.
Ben onu kıçından başından keser biçer ayarlarım bende ayollTamam bu da 74 ediyor. İdare et işte. Kestirmem.![]()
Elenmeyeyim o yeter bana. Finalde kesin zirvedeyim zaten.Neyse elenmezsin zaten merak etme, sana gelene kadar elenecek çok isim varZirvede olamazsın muhtemelen onun için dedim ben
![]()
İlk bölümde de 75 saniyelik video gördüm, onlara kıyak geçiyorsun da bana niye düşmansın hain? 😱
İsmi lazım değil baş halfi Hİlk bölümde de 75 saniyelik video gördüm, onlara kıyak geçiyorsun da bana niye düşmansın hain? 😱
Kullanacağım ama maalesefBenim gözümde rezil olduğu şarkıydı![]()
![]()
![]()
5 den sonra kullanırsan elenirsinKullanacağım ama maalesef![]()
Final puanı da önemli yalnızElenmeyeyim o yeter bana. Finalde kesin zirvedeyim zaten.![]()
Gelecek hafta kullanacağım 3.turda yani5 den sonra kullanırsan elenirsin![]()
![]()
![]()
Hemen seni ona ışık hızında ispiyonluyorum. Ne istiyorsun bizden.İsmi lazım değil baş halfi H![]()
![]()
![]()
@denizz19 a ne bakıyorsun ayoll çiğnediği sakızın sözleriyle katılacakmışAşk şarkısını Denizle ikisi beğenmemişti bunu ikiside beğendi demekki doğru tercih bu şarkımmış.![]()
Şaşırmadım.
Bu hafta biraz daha iyi gelmişsin Nazar Değmesin var mı listendeBu hafta Büyük Hatırın Var ile güzel puanlarınızı bekliyorum.
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx
@vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @HachiKo @Felon @Çiğdem-
Ben senin gibi zırt pırt rahatsız etmiyorum oğlanı kafasını dinlesin birazHemen seni ona ışık hızında ispiyonluyorum. Ne istiyorsun bizden.![]()