Objektif olmak gerekirse Aşksın Sen bir tık daha iyi benceSandık Lekesi mi Aşksın Sen mi sizce.![]()
Objektif olmak gerekirse Aşksın Sen bir tık daha iyi benceSandık Lekesi mi Aşksın Sen mi sizce.![]()
İyi o zaman nakarattan alırım puanını.Klibi de güzel değil mi baştan izle bebekliğinden başlıyor fotoğraflar.
![]()
Bunu Bugra geçenlerde yine dinletmişti Tatlıyla Balla yı benzetmiştim birazObjektif olmak gerekirse Aşksın Sen bir tık daha iyi benceDaha hit bir şarkı olduğunu düşünüyorum, hafızalarımda daha çok yer edinmiş.
![]()
Alakaları yokBunu Bugra geçenlerde yine dinletmişti Tatlıyla Balla yı benzetmiştim biraz![]()
![]()
![]()
Sen de belasın. İnatla isteğimi yerine getirmiyorsun.![]()
Seni öldürmüş ona göre okuİyi dur ananemdeyim okuyum sıkıntıdan.@Çiğdem-
Hhaha Aaa öyle olsun bakalım cnm bna öyle gelmiştirAlakaları yok![]()
Allah akıl fikir versin
Eh madem eleneceğiz, bari giderayak gerçek müzikseverlere büyük ihtimal bilmedikleri çok güzel bir şarkı armağan ederek gidelim.
Herkese başarılarrrr
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem-
Sen de @Arslan Bey gibi en iyileri kullanıp elenebilirdinEh madem eleneceğiz, bari giderayak gerçek müzikseverlere büyük ihtimal bilmedikleri çok güzel bir şarkı armağan ederek gidelim.
Herkese başarılarrrr
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem-
Bütün şevkimi kırıyorsunuz. Sen, @Çiğdem- ve @denizz19.Sen de @Arslan Bey gibi en iyileri kullanıp elenebilirdinAma bu da senin seçimin, bir şey diyemeyiz
Nereye Böyle, Aşkım Baksana Bana ve Hay Hay gibi efsaneleri puanlamak isterdim![]()
Geyik yapıyoruz işte ya, bakma sen bize
Bu şarkılar çok daha güzel aslında, kulak işte. Amacım aslında bilinmeyen şarkılarını dinletmekti bu forumda tutmayacağını biliyordum zaten sürpriz diil.Sen de @Arslan Bey gibi en iyileri kullanıp elenebilirdinAma bu da senin seçimin, bir şey diyemeyiz
Nereye Böyle, Aşkım Baksana Bana ve Hay Hay gibi efsaneleri puanlamak isterdim![]()
Gitme Kal Bu Şehirde'yle eleniyordum la kfkdjs dramatik değil realistim.Güzel bi sonbahar havası şarkısı. Modunu hemen dramatik hale getirir. Ortalama. Geçen haftakinden biraz daha anlamlı![]()
Göğüs gereriz onda sıkıntı yok ama işte sürekli olunca olmuyor. İddialı değilim tamam ama ne bileyim.Geyik yapıyoruz işte ya, bakma sen bizeTakıl kafana göre ya, burada olduğun sürenin tadını çıkar
MS'de yarışmak ayrı bir zevktir
Böyle antiliklere göğüs gerebilmen gerekir![]()
Bu kadar karamsar olma bence. Tabii Gitme Kal Bu Şehirde’nin ilk üçe girememesi bile skandal ama olsun. Ben de Beni Bu Koca Şehirde Yalnız Bırakma ile elenmiştim.Eh madem eleneceğiz, bari giderayak gerçek müzikseverlere büyük ihtimal bilmedikleri çok güzel bir şarkı armağan ederek gidelim.
Herkese başarılarrrr
Bu şarkılar çok daha güzel aslında, kulak işte. Amacım aslında bilinmeyen şarkılarını dinletmekti bu forumda tutmayacağını biliyordum zaten sürpriz diil.
Gitme Kal Bu Şehirde'yle eleniyordum la kfkdjs dramatik değil realistim.
Bu haftaki şarkın da fena değil zaten ama bu sezon sıfırdan başlandığı için All-Star sezonu gibi, Ariana Grande finalistti, elendi mesela ilk haftadanBu şarkılar çok daha güzel aslında, kulak işte. Amacım aslında bilinmeyen şarkılarını dinletmekti bu forumda tutmayacağını biliyordum zaten sürpriz diil.
Gitme Kal Bu Şehirde'yle eleniyordum la kfkdjs dramatik değil realistim.