eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Güzel bi sonbahar havası şarkısı. Modunu hemen dramatik hale getirir. Ortalama. Geçen haftakinden biraz daha anlamlı:D

Sen de @Arslan Bey gibi en iyileri kullanıp elenebilirdin :A Ama bu da senin seçimin, bir şey diyemeyiz :D

Nereye Böyle, Aşkım Baksana Bana ve Hay Hay gibi efsaneleri puanlamak isterdim :D

Sen de @Arslan Bey gibi en iyileri kullanıp elenebilirdin :A Ama bu da senin seçimin, bir şey diyemeyiz :D

Nereye Böyle, Aşkım Baksana Bana ve Hay Hay gibi efsaneleri puanlamak isterdim :D
Bu şarkılar çok daha güzel aslında, kulak işte. Amacım aslında bilinmeyen şarkılarını dinletmekti bu forumda tutmayacağını biliyordum zaten sürpriz diil.
Güzel bi sonbahar havası şarkısı. Modunu hemen dramatik hale getirir. Ortalama. Geçen haftakinden biraz daha anlamlı:D
Gitme Kal Bu Şehirde'yle eleniyordum la kfkdjs dramatik değil realistim.

Geyik yapıyoruz işte ya, bakma sen bize :D Takıl kafana göre ya, burada olduğun sürenin tadını çıkar :A MS'de yarışmak ayrı bir zevktir :D

Böyle antiliklere göğüs gerebilmen gerekir :A
Göğüs gereriz onda sıkıntı yok ama işte sürekli olunca olmuyor. İddialı değilim tamam ama ne bileyim. :D

Bu kadar karamsar olma bence. Tabii Gitme Kal Bu Şehirde’nin ilk üçe girememesi bile skandal ama olsun. Ben de Beni Bu Koca Şehirde Yalnız Bırakma ile elenmiştim. :(

Böyle Konuşma da efsane bir şarkı tabii. Ömür boyu dinlenecek zamansız şarkılardan.

Bu şarkılar çok daha güzel aslında, kulak işte. Amacım aslında bilinmeyen şarkılarını dinletmekti bu forumda tutmayacağını biliyordum zaten sürpriz diil.

Senin için demedim şarkı için konuştum :A
Geçen hafta ki şarkın kötüydü :A

Bu haftaki şarkın da fena değil zaten ama bu sezon sıfırdan başlandığı için All-Star sezonu gibi, Ariana Grande finalistti, elendi mesela ilk haftadan :D

Nazan da biraz daha az hitap ediyor olabilir forum üyelerine, yoksa benim beğendiğim, kaliteli bir sanatçı. :)