bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,399
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
İzlemediğin diziye oy vermek de neyin nesi?Kadın, aldığı reytinglerle kuşkusuz sezona damgasını vurmuş bir dizi ama ilgimi çekmiyor.
Şahsiyet'i izlemedim ama izlersem beğeneceğimden eminim. Kaliteli bir iş olduğunu düşünüyorum.
Favoriforumum - Fav10 tarihinin en zayıf finali sanırım budur. Oyum Şahsiyet'e gitti.
Oy vermek için diziyi izleme şartı mı var Bazen bir diziye gıcık olursun ve karşısındakine oy atarsın, bu kadar basitİzlemediğin diziye oy vermek de neyin nesi?
Kadın'a niye gıcık oluyorsun? Geçen tur oyumu Çukur'a verdim zaten, bi Kadın demeni beklerdim.Oy vermek için diziyi izleme şartı mı var Bazen bir diziye gıcık olursun ve karşısındakine oy atarsın, bu kadar basit
Çukur'u eledi işte yetmez mi Sebepsiz yere gıcığım işte, elim Kadın'a oy vermeye gitmiyor, hatta karşısındaki herhangi bir rakibe oy verecek kadar antisiyim, hesap mı verecem bir deKadın'a niye gıcık oluyorsun? Geçen tur oyumu Çukur'a verdim zaten, bi Kadın demeni beklerdim.
İçerde kazanmış Ama o zaman oy toplama işi olmamış, bu sezon oy toplandığı için böyle zayıf bir final ortaya çıktıForum ahalisi her zaman ki gibi dizi konusunda fena kitleniyor aşırı bir gruplaşma oluyor ve iyi olan hiç kazanamıyor eminim geçen senede içerde kazanmamıştır
İyi olan kazansın @sokak sanati
Vallahi ben de öyle anladım, ilk yaptığın şey değil sonuçta. Özelden kaç kişiye yazdığını merak etmiyor değilim.Başarılı bi tercih ama sanki ben bir yerden oy toplamışım gibi oldu beni etiketlemem. Ben Barış ile bu tur hiç iletişime geçmedim bilginiz olsun
Vallahi ben de öyle anladım, ilk yaptığın şey değil sonuçta. Özelden kaç kişiye yazdığını merak etmiyor değilim.
Bu bir itiraf, yönetim gerekeni yapacak.Yok valla hiç iletişime geçmedim Barış ile. Geçen Tur geçmiştim ama yine forumdan değil başka platformdan
Çiğdem'e yazdım sadece oda zaten verecekti
Bu bir itiraf, yönetim gerekeni yapacak.
Yok valla hiç iletişime geçmedim Barış ile. Geçen Tur geçmiştim ama yine forumdan değil başka platformdan
Çiğdem'e yazdım sadece oda zaten verecekti
Yarı final konusunda dedim ben zaten Çukur çıkarsa ona Kadın çıkarsa ona destek olacaz diye Karşı grup bomboş olunca başka çare kalmadıLafı o açtı benle ilgisi yok @Çiğdem- zaten yönetimde gereken cevabı verir.
@Yiğitt yerine iki kere sokak sanatı alıntılamışım o koca kafada görsünYarı final konusunda dedim ben zaten Çukur çıkarsa ona Kadın çıkarsa ona destek olacaz diye Karşı grup bomboş olunca başka çare kalmadı
Bir de yemin ediyor, özelden Çiğdeme yazmışsın ya.Yeminlen hiç oy toplamadım ve çıkan sonuç efsanevi.
Oy toplasak diğer taraf daha çok kişi olurdu durum zora girerdi. Çok iyi oldu bu. @xBUGRAx @ozgur2113 Sonunda Fox dizisi yılın dizisi seçildi.