Maskeli Fedai
Favori Üye
Forumda seni elemek başlıca görevim Erkenden kurtulmak lazımBöyle gelgitle başlar hep ilk zamanlar tanıyacağız birbirimizi. @Çiğdem-
Forumda seni elemek başlıca görevim Erkenden kurtulmak lazımBöyle gelgitle başlar hep ilk zamanlar tanıyacağız birbirimizi. @Çiğdem-
Doğru diyorsun aşkım.Aşkım bu isimleri ilk biz başlattık unuttun mu Kimsede yokken ÖzYiğ vardı
Başlarım senin aşkına da ızdırabına da kararını ver artık seç birimizi sıkıldım bu durumdan!!!Aşkta gurur olmaz tatlım.
Ay bir de sen vardın demi, @serhatt rakiplerin bitmiyor senin de. ÖzYiğ aşkını terk edemem ki.
Geçen gece öyle demiyordun amaSen nerden çıktın be yallah
@ozgur2113 oyları
17 puan: Zülfü Livaneli
16 puan : Sezen Aksu
15 puan: Oğuzhan Koç
14 puan: Gökhan Türkmen
13 puan: Mor ve Ötesi
12 puan: Selda Bağcan
11 puan: Kenan Doğulu
10 puan: Yalın
9 puan: Gülben Ergen
8 puan: Sertab Erener
7 puan: Gülşen
6 puan: Sia
5 puan: Nazan Nazan Öncel
4 puan: İrem Derici
3 puan: Hande Yener
2 puan: Ariana Grande
1 puan: Demet Akalın
Fena sonuc değil kıç atarsın tabiAbeee mrt bal gibi kaymak gibi
Gözleri sırma gibi
Birde gülüşü var abeee fındık fıstık gibiiiii
Ranga ranga ranga.
Fena sonuc değil kıç atarsın tabi
Gidip bir keyf cugarısı içeyim.Bu arada sana teşekkür etmedik Şaşırttın oylarınla
O yine nereye gitti @batuhankaralarAaaa @Bully yine kapak olmuş. Desteklediği @Maskeli Fedai - Yalın projesini geçmişim, teşekkürler Fav10 halkı... Yine doğrucu, yine kaliteden anladığınızı göstermişsiniz.
Sizlere tebrikler canlarım. @Arslan Bey @ozmoturk @dreamy
Geçmiş olsun sana da @MayısKralı
@batuhankaralar forumu bırakmıştın, gel geri ve o profili Kanal D yap hemen.
Eline emeğine sağlık senin de @Çiğdem-
Kız ilk 3’te olurum diyordum 4.olmuşum@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo
Puan durumu ana sayfada herkese teşekkürler
Forumda seni elemek başlıca görevim Erkenden kurtulmak lazım
Seni nargile paklar atacanım sınırsız hem bitmiyo durumunu iyi görmüyorum..Gidip bir keyf cugarısı içeyim.
Aaa yorgunum oklavayı sana veriyorum sen kendi ellerine kendin vur sigara tuttun parmaklarına sert vurGidip bir keyf cugarısı içeyim.