Teşekkürler beğenmene sevindim.![]()
Gerçekten beğendim haftanın isimleri ilgi çekici konu öyle daha ilginç şeyler okuyacaz gibi dimi
Teşekkürler beğenmene sevindim.![]()
Evet sonraki bölümler daha güzel.Gerçekten beğendim haftanın isimleri ilgi çekici konu öyle daha ilginç şeyler okuyacaz gibi dimi![]()
Evet sonraki bölümler daha güzel.![]()
Bu hafta için perşembe de olacaktı ama sonra vazgeçtim.@Aserat sen bunu haftada 2 kere yayınlamayacakmıydın?![]()
Evet, ben ve @MEnes i yem ettin bol programlı haftaya ama buna rağmen seyircisi bol olduBu hafta için perşembe de olacaktı ama sonra vazgeçtim.![]()
Reytingleri gördükten sonra keşke gelecek hafta yayınlasaydım dedim ama yapacak bir şey yok.Evet, ben ve @MEnes i yem ettin bol programlı haftaya ama buna rağmen seyircisi bol oldu
Yarın yayınlayacaktın bizi sözde![]()
Aslında dizin iyi 2073 ü ben 2023 işliyordum ülkenin sistemi değişti bende tekrardan 2018 e aldım zamanıReytingleri gördükten sonra keşke gelecek hafta yayınlasaydım dedim ama yapacak bir şey yok.![]()
Şaka maka iyi yorum yazılmış ama bizim programa.Evet, ben ve @MEnes i yem ettin bol programlı haftaya ama buna rağmen seyircisi bol oldu
Yarın yayınlayacaktın bizi sözde![]()
Gelmişken okusana bu diziyi.Şaka maka iyi yorum yazılmış ama bizim programa.Beklemiyordum o kadarını.
![]()
Olabilir de olmayabilir de hele bir zaman geçsin bakarız.Gelmişken okusana bu diziyi.![]()
Yani hayır diyorsun.Olabilir de olmayabilir de hele bir zaman geçsin bakarız.![]()
Okumazsan krizin alasını ben yaşatacağım.Ay dur zaten ortalık karışık. Kriz var kız kalkın.@Çiğdem- @mrt-06 @sokak sanati @xemrexxx @MasacRE-
Ay dur zaten ortalık karışık. Kriz var kız kalkın.@Çiğdem- @mrt-06 @sokak sanati @xemrexxx @MasacRE-