Teşekkürler beğenmene sevindim.
Gerçekten beğendim haftanın isimleri ilgi çekici konu öyle daha ilginç şeyler okuyacaz gibi dimi
Teşekkürler beğenmene sevindim.
Evet sonraki bölümler daha güzel.Gerçekten beğendim haftanın isimleri ilgi çekici konu öyle daha ilginç şeyler okuyacaz gibi dimi
Evet sonraki bölümler daha güzel.
Bu hafta için perşembe de olacaktı ama sonra vazgeçtim.@Aserat sen bunu haftada 2 kere yayınlamayacakmıydın?
Evet, ben ve @MEnes i yem ettin bol programlı haftaya ama buna rağmen seyircisi bol olduBu hafta için perşembe de olacaktı ama sonra vazgeçtim.
Reytingleri gördükten sonra keşke gelecek hafta yayınlasaydım dedim ama yapacak bir şey yok.Evet, ben ve @MEnes i yem ettin bol programlı haftaya ama buna rağmen seyircisi bol oldu
Yarın yayınlayacaktın bizi sözde
Aslında dizin iyi 2073 ü ben 2023 işliyordum ülkenin sistemi değişti bende tekrardan 2018 e aldım zamanıReytingleri gördükten sonra keşke gelecek hafta yayınlasaydım dedim ama yapacak bir şey yok.
Şaka maka iyi yorum yazılmış ama bizim programa. Beklemiyordum o kadarını.Evet, ben ve @MEnes i yem ettin bol programlı haftaya ama buna rağmen seyircisi bol oldu
Yarın yayınlayacaktın bizi sözde
Gelmişken okusana bu diziyi.Şaka maka iyi yorum yazılmış ama bizim programa. Beklemiyordum o kadarını.
Olabilir de olmayabilir de hele bir zaman geçsin bakarız.Gelmişken okusana bu diziyi.
Yani hayır diyorsun.Olabilir de olmayabilir de hele bir zaman geçsin bakarız.
Okumazsan krizin alasını ben yaşatacağım.Ay dur zaten ortalık karışık. Kriz var kız kalkın. @Çiğdem- @mrt-06 @sokak sanati @xemrexxx @MasacRE-
Ay dur zaten ortalık karışık. Kriz var kız kalkın. @Çiğdem- @mrt-06 @sokak sanati @xemrexxx @MasacRE-