Top'un Türkiye'ye en büyük kazığı oldu bu kız.Burada ''bazlama'' lafı kızın kilolarına ve yüzünün büyüklüğüne laf söylenmiş.
Kendisiyle aynı yaşta çok iyi oyuncular var onları örnek alsın.Hoşt sanki sanat filmi oyuncusu mu olacak Türkiye'de oyunculuk seviyeleri belli ; best model ol 6 aya başrolsün
İyi olmuş, canım D'm yine özene bezene seçip ortaya atmış. Kaç yüz kadın içinden seçmiş işte, D'min geleceği görme gibi özelliği var.Top'un Türkiye'ye en büyük kazığı oldu bu kız.
Kendisiyle aynı yaşta çok iyi oyuncular var onları örnek alsın.
Tıpkı kendisi gibi beceriksiz bulmuş tam tencere kapak.İyi olmuş, canım D'm yine özene bezene seçip ortaya atmış. Kaç yüz kadın içinden seçmiş işte, D'min geleceği görme gibi özelliği var.
Şu ikinci resimdeki oğlan kim bana benziyor.İyyy @serhatt ve @Çiğdem- kılıklı kıskanç şey .ss handenin eski sevgililerinden biri bile varmaz buna ne kadar vur bana diye söylense de @Aserat az ötede kudur sokak seysiyle @xBUGRAx @ozgur2113 @cookies @kerem @Dosi @DarkLegenD @Yigitt @Bully @vadikızı @dreamy @mrt-06 Ekli dosyayı görüntüle 60876 Ekli dosyayı görüntüle 60877 Ekli dosyayı görüntüle 60878 Ekli dosyayı görüntüle 60879
Gloria jeans coffenin Türkiye ceosuŞu ikinci resimdeki oğlan kim bana benziyor.