Top'un Türkiye'ye en büyük kazığı oldu bu kız.Burada ''bazlama'' lafı kızın kilolarına ve yüzünün büyüklüğüne laf söylenmiş.![]()
Kendisiyle aynı yaşta çok iyi oyuncular var onları örnek alsın.Hoşt sanki sanat filmi oyuncusu mu olacak Türkiye'de oyunculuk seviyeleri belli ; best model ol 6 aya başrolsün![]()
İyi olmuş, canım D'm yine özene bezene seçip ortaya atmış.Top'un Türkiye'ye en büyük kazığı oldu bu kız.
Kendisiyle aynı yaşta çok iyi oyuncular var onları örnek alsın.![]()
Tıpkı kendisi gibi beceriksiz bulmuş tam tencere kapak.İyi olmuş, canım D'm yine özene bezene seçip ortaya atmış.Kaç yüz kadın içinden seçmiş işte, D'min geleceği görme gibi özelliği var.
![]()
Şu ikinci resimdeki oğlan kim bana benziyor.İyyy @serhatt ve @Çiğdem- kılıklı kıskanç şey .ss handenin eski sevgililerinden biri bile varmaz buna ne kadar vur bana diye söylense de@Aserat az ötede kudur sokak seysiyle
@xBUGRAx @ozgur2113 @cookies @kerem @Dosi @DarkLegenD @Yigitt @Bully @vadikızı @dreamy @mrt-06 Ekli dosyayı görüntüle 60876 Ekli dosyayı görüntüle 60877 Ekli dosyayı görüntüle 60878 Ekli dosyayı görüntüle 60879
Gloria jeans coffenin Türkiye ceosuŞu ikinci resimdeki oğlan kim bana benziyor.![]()