Senin gibi kaliteli biri nasıl Adem fanı olur yaAnam senin gözünü Adem nefreti bürümüş, hiç uğraşamam senle 😱AdSem de Adsem, çatla
Yarım kalan hikayemizi tamamladık, noktayı koydukKıskanın
![]()
Senin gibi kaliteli biri nasıl Adem fanı olur yaAnam senin gözünü Adem nefreti bürümüş, hiç uğraşamam senle 😱AdSem de Adsem, çatla
Yarım kalan hikayemizi tamamladık, noktayı koydukKıskanın
![]()
Bağlandık bi kereSenin gibi kaliteli biri nasıl Adem fanı olur yaAy ne çatlayacam benim gül gibi AnDam’ım var sizinki gibi yapmacık değiller
![]()
Sonuç olarak AdDam değil de AnDam konuşuluyor her yerdeBağlandık bi kereÇok tatlı, ponçik ve merhametli bir insandır benim Adem'im
Sadece sinirlenince ve adrenalini yükselince gözü bir şey görmüyor
Oyun kaybedince bal, şans demesi itici duruyordu zaman zaman bunu da kabul ediyorum
Turabi'ye hak ettiği gibi davranıp haddini nasıl da bildirdi swordsman
Damla karşı tarafa geçmeseydi AdDam konuşuyor olacaktık belki de şu anAdemle araları çok iyiydi, sarmaş dolaşlardı hep
![]()
Melunun itici herifi kazandı
Turabi fanlarının Adem'i itici bulmaları normalMelunun itici herifi kazandıBirde sinema filmi yapacakmış
![]()
Fikrimi değiştirdim o konudaTurabi fanlarının Adem'i itici bulmaları normalSen de bir AdSem hayranıydın halbuki 😱
Turbiş yapıyor da Adem'imin neyi eksikBen giderim filme her türlü, melun da gitmeli
![]()
Fikrimi değiştirdim o konudaİkisi itici bir ikili olmuşlar
Para değiştirmiş
Ahaha melun çok bekler .ss ( Zorla götürmesen tabi)
Bu ikili bana başka bir ikiliyi hatırlattı![]()
Şu tatlışlar mı itici😱 Para herkesi bir parça değiştirir normaldir
Zorla götürecem zaten kaçış yok![]()
Kim o ikili, yakından tanıyor muyum benBu ikili bana başka bir ikiliyi hatırlattıOnlar da bunlar gibi sempatikti
Tam tahmin ettiğim gibiZaten aksi olsa şaşardım
![]()
Ahaha cevap yokKim o ikili, yakından tanıyor muyum ben
Filme gidilecek kaçarı yok![]()
Son iki sezonun şampiyonunun olmadığı yerde meydanı boş buldu tabi, bir zahmet şampiyon olsun yani
Sende kolejlileri desteklemiş bir hava sezdimSon iki sezonun şampiyonunun olmadığı yerde meydanı boş buldu tabi, bir zahmet şampiyon olsun yani![]()
Evet Damla ile Anıl'ı destekliyordum ama Adem'in şampiyon olacağı çok belliydiSende kolejlileri desteklemiş bir hava sezdimTurabi, karşısında ilk kez bu kadar bir güçlü bir rakip bulunca tökezledi
Sert kayaya çarptı
Adem, geçen sezondan dersler çıkarıp bayağı iyi hazırlanmış bu sezona. Rakip tanımadı swordsmanKıskananlar çatlasın
![]()