Benim tanıdığım güçlü isimlerin hiç biri yoktu sadece Turabi alınmış oda masgaralık yapsın kullanıp atarız diyeMelunun itici herifi kazandıBirde sinema filmi yapacakmış
![]()
Acun hatasını telafi etmiş bence
Benim tanıdığım güçlü isimlerin hiç biri yoktu sadece Turabi alınmış oda masgaralık yapsın kullanıp atarız diyeMelunun itici herifi kazandıBirde sinema filmi yapacakmış
![]()
Hakan reyizle Acun iyi gol attılar ona yarı finaldeEvet Damla ile Anıl'ı destekliyordum ama Adem'in şampiyon olacağı çok belliydiTurabi'nin 3. kez şampiyon olmasına imkan yoktu zaten, Adem olmasa da sakatlığı olmasa da şampiyon olamazdı o
Performans olarak gerçekten çok geliştirmişti kendini Adem, o konuda hakkını vereyim ama karakter olarak aynı pis adam![]()
Beter olsun Turabi çirkefiBenim tanıdığım güçlü isimlerin hiç biri yoktu sadece Turabi alınmış oda masgaralık yapsın kullanıp atarız diye![]()
![]()
Acun hatasını telafi etmiş bence![]()
![]()
Ama o kız kılıklı Ogeday da gelseydi keşkede onu yenseydik
![]()
![]()
![]()
Hakan'ı da seviyorum ben, o da vardı desteklediklerim arasında unutmuşum saymayıHakan reyizle Acun iyi gol attılar ona yarı finaldeAdem'in de Turabi'ye ettiği hakaretler yanına kar kaldı
Çok tatlı, merhametli ve ponçik bir insandır aslında Adem, sadece adrenalini yükselince gözü bir şey görmüyorKısacası hak etti de ve tebrik et işte kıskanç
Adem damgasını vurmuştur bu sezona
![]()
Ade turabi gib kıvrırısa en azından @Bully @serhatt @cookies @Yiğitt falan izler@Çiğdem- @Dosi @Maskeli Fedai @dizi kolik @ozgur2113 @denizz19 @mrt-06 @vadikızı @MEnes @DarkLegenD @kerem @dreamy