Kaliteli yorumları ve Kanal D'ciliğiyle foruma ayrı bir hava katan süper moderatör aşkım.
@Yiğitt 'i sevmemek elde değil ki.
Harun bitti şimdi de Yiğite mi göz koydun,çek o pençelerini üzerinden
Sakin olun gençler Yiğit benim beraber at bineceğiz dahaYahuşukluuu, Kanal D Fanı, bitter çikolata diyorum. Bunları dedim diye çok şımarma ama canııım. 😛
Bak yavaş yavaş konudan ayrıl, sakin ol ve kurabiyelerini yemeye devam et cookies. @Yiğitt senin benim onun değil, hepimizin.Sakin olun gençler Yiğit benim beraber at bineceğiz daha
B*K senin
Hadi alın sizin olsun. Çok meraklısınız Yiğit'e.Sakin olun gençler Yiğit benim beraber at bineceğiz daha
Sana da meraklıyım Alaman şeyHadi sizin olsun. Çok meraklısınız Yiğit'e.
Sen kime meraklı değilsin ki.Sana da meraklıyım Alaman şey
Sen desen ki seni Almanyaya aldırcam.Ful sana meraklı olurumSen kime meraklı değilsin ki.
Ben Türkiye'ye geleceğim yalnız.Sen desen ki seni Almanyaya aldırcam.Ful sana meraklı olurum
Şöyle yola gel,sen elindekine sahip çıkHadi alın sizin olsun. Çok meraklısınız Yiğit'e.
E yuh daha doğru düzgün erkek eli değmedi elime 20 yim seksiyim çıtırımBayatlamışsın galiba ondandır
Son 2930 gün içerisinde süper moderatörlüğümü duyuracak üyedir.
Teşekkürler aşkım, sen diğerlerine bakma. Benim için ayrı havadasın, başkaları olmasaydı seninle de bir yola çıkardık.Kaliteli yorumları ve Kanal D'ciliğiyle foruma ayrı bir hava katan süper moderatör aşkım.
Ahahaa teşekkürler canım benim, yeni fotomu InstaFavori konusunda bulabilirsin. Oraya atmıştım köydeyken, baya beğenildi.Yahuşukluuu, Kanal D Fanı, bitter çikolata diyorum. Bunları dedim diye çok şımarma ama canııım. 😛
Ne demek yahuşukluuum. Kim bilir nerede? Kaçıncı sayfada? Neyse bakayım hazır boşken.Ahahaa teşekkürler canım benim, yeni fotomu InstaFavori konusunda bulabilirsin. Oraya atmıştım köydeyken, baya beğenildi.