Beraberlik durumunda nolurO zaman 19-20 olur. 2 kişi daha lazım yarına kadar.![]()
Önceki turda daha çok oy alan üst tura çıkar ki yanlış hatırlamıyorsam Dip daha çok oy almıştı.Beraberlik durumunda nolur![]()
Ayarlamaya çalışırımÖnceki turda daha çok oy alan üst tura çıkar ki yanlış hatırlamıyorsam Dip daha çok oy almıştı.![]()
Çalışma ayarla. 24 saatten az kaldı.Ayarlamaya çalışırım![]()
İnternete özel iş olduğu için Dip'e vermiştim zaten, her ne kadar çok başarılı olamasa da@MayısKralı kanka deine Stimme ist für Dip bitte. Du weißt das, meine Liebe.
@ozmoturk Queen Fazilet'imizin intikamını almalıyız. O yüzden oyunu Dip'e bekliyorum.![]()
Nasılsın dedim?![]()
@DarkLegenD kanki jet sosyete de sana muhteşem bir surpriz yapacağım Zifiri dizisinde de başrol![]()
İzlemediğim şeye oy veremem.
İnternet dizisi diye her şeyi kucaklayan zorunda değilsiniz ne bu ısrar.İnternete özel iş olduğu için Dip'e vermiştim zaten, her ne kadar çok başarılı olamasa da![]()
Her dizisi öncekinden beter olan Gülse'ye de vermek zorunda değiliz, TV8'e kadar düştü zatenİnternet dizisi diye her şeyi kucaklayan zorunda değilsiniz ne bu ısrar.![]()
Bırak şunu da UTC'yi kurtarmamız lazım.İnternet dizisi diye her şeyi kucaklayan zorunda değilsiniz ne bu ısrar.![]()